Det frække14. august 2018

Her i landet er pigerne glattest

I hvert fald hvis man skal kigge på salget af intimbarberingsprodukter …
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/intimbarbering_4.jpg
 Foto: All Over

Om man er til en stor busk eller foretrækker at være mere eller mindre glat forneden er åbenbart også et spørgsmål om, hvor i landet man bor.

For hvis man kigger på en undersøgelse foretaget af Australian BodyCare, der blandt andet specialiserer sig i produkter, som er målrettet kvinders intimbarbering, er der særligt et sted, hvor det er særligt populært.

Glatte Amagertøser

Det er nemlig beboerne på Amager, der aftager større mængder af disse produkter end andre steder i landet.

Det er således hele 20 procent af de intimprodukter, som den danske virksomhed forhandler, der bliver enten købt direkte i Matas eller bestilt hjem til postnummer 2300, oplyses det i en pressemeddelelse.

Man kan også bruge BlitzBlank hårfjerningscreme (sponsoreret link)

Det har været en særdeles varm sommer, og måske er nærheden til den meget velbesøgte Amager Strandpark og havnebadet på Islands Brygge, der har gjort beboerne ekstra opmærksomme på både på en knopfri bikinilinje og det, der ligger endnu længere inde under bikiniunderdelen.

Velbarberede nørrebropiger

Med det in mente kan det således synes interessant, at andenpladsen går til kvinderne på Nørrebro, der jo ikke råder over hverken havnebad eller kystlinje. Men hele 16,4 procent af intimbarberingsprodukterne er altså solgt til 2200 N, mens beboere i København K kommer på tredjepladsen med 14,3 procent.

Har du prøvet et Brazilian Bikini Shaping Tool? Se det her (sponsoreret link)

Helt generelt er københavnerne mest begejstrede for at pleje huden efter intimbarberingen, mens aarhusianerne kommer på en andenplads, og endelig aalborgenserne på en tredjeplads. Alle tre byer ved vandet.

Tallene er et udtryk for, hvor mange produkter der er blevet solgt. Det kan dermed ikke siges med sikkerhed, hvor mange af produkterne der er taget i brug, ligesom der naturligvis også findes konkurrerende brands.

Sponsoreret indhold