Piger med dette navn er Danmarks glatteste

Foto: All Over

Okay, vi kan vel ikke ligefrem hævde, at det er en videnskabelig undersøgelse. Men de tørre tal lyver nu heller ikke.

Og kigger man lidt nærmere på folks intimbarberingsvaner i det ganske danske land, så er der nogle ting, der springer i øjnene. Dels kan man nemlig ud fra data leveret af sexlegetøjsforhandleren Sinful.dk konstatere, at der er forskelle på, hvor i landet man købet flest redskaber til barbering af de nedre dele, lige som man også kan se, hvilke navne, der hyppigst køber produkter som for eksempel den testvindende Safe Shave Barberskum mod røde knopper, en Mini Intim Shaver eller for den sags skyld den muntre, men effektive Klunkevoks by Dick Johnson.

Men lad os tage det sidste først. For hvilke navne har de så, de kvinder der køber flest hårfjerningsprodukter hos Sinful?

Det korte svar er, at de hedder Kristina - inkluderende varianten Christina. Så nu kender du altså landets glatteste pigenavn. De mange Kristinaer derude efterfølges i nævnte rækkefølge af Anne, Mette, Jeanette og Louise.

Og mens du nu lige tænker efter, om det mon passer godt med kvinderne i din omgangskreds, og om de mon er helt glatte eller for eksempel efterlader et lille hjerte, så lad os da også tage et kig på mændene.

For de mænd, der køber flest produkter til intim hårfjerning, hedder Anders. De køber nemlig både intimtrimmere, hårfjerningscreme og kølende after shave balm til de følsomme partier i nederregionen.

Og så videre til landsdelene. For hvis man ser på, hvor der købes flest af disse produkter per indbygger, så gælder det for begge køn, at København er mest med på glatbanen. Men hvor det for mændenes vedkommende er Aalborg, der kommer ind på andenpladsen, så er det Slagelseskvinderne, der er næstflittigst med hårfjerningen. De gør sig måske klar til de mange soldater i området …

De kommende pladser for mændenes vedkommende går til Aarhus, Roskilde og Randers, mens de glatte kvindebyer er Aalborg, Aarhus og Holbæk.

Se de glatte lister her

Disse mænd køber flest shavingprodukter

1. Anders

2. Jacob

3. Jørgen

4. Thomas

5. Martin

 

Disse kvinder køber flest shavingprodukter

1. Kristina

2. Anne

3. Mette

4. Jeanette

5. Louise

 

Mændene i disse byer køber flest shavingprodukter

1. København

2. Aalborg

3. Aarhus

4. Roskilde

5. Randers

 

Kvinderne i disse byer køber flest shavingprodukter

1. København

2. Slagelse

3. Aalborg

4. Aarhus

5. Holbæk

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close