Det frække 31. marts

Gift i 30 år uden et højlydt skænderi: Her er deres hemmelighed

Lad være med at opføre dig som et barn med et hysterisk anfald
FOTO: PRIVAT.

Man kan gå til terapeuter, coaches, sexologer, psykologer og præster, når man vil have råd til, hvordan skal takle livets største gave og udfordring:

Kærligheden og parforholdet.

Lykkelige par leger sammen: Prøv en fræk parvibrator

Man kan også lytte til dem, der har håndfast og praktisk erfaring fra det levede liv, som det amerikanske par Hannah og Blair, der begge er 53.

Skænderi

Igennem deres 30 år lange ægteskab har de ikke haft et eneste højlydt skænderi. 

Og det på trods af at de har produceret syv børn, for bare et enkelt kan godt udfordre de fleste par, skulle vi hilse og sige.

Gør din kæreste glad: Her er det sexede undertøj

Hvad er deres hemmelighed? tænker du nok. En hulens masse sex, et åbent forhold, religion, nervepiller..?

Well, ifølge Fox News er deres hemmelige trylledrik: Gode kommunikationsevner. Og de faldt i gryden som spæd.

- Begge vores forældre har langvarige, sunde forhold, så vi har lært, hvad vi skal og ikke skal gøre, ved at observere dem. Parforhold er en evne, ikke en gave.

Flere råd

Blair og Hannah mødte hinanden på deres første år universitet i 1986, men de begyndte ikke at date før tre år senere. Og efter et landdistanceforhold blev de gift i 1991.

Nu arbejder Blair med marketing, og Hannah er coach, og det kan måske forklare nogle af deres råd samt hvorfor alle deres ungers navne begynder med K. Kelsey, Katie, Kyler, Karis, Korben, Klara og Kenna.

Men hvad går det der ‘ikke råbe ad sin kæreste’ ud på?

- Du råber og skriger til det nærmeste offer - din partner. Og det er jo at sammenligne med et barn, der har et hysterisk anfald.

Tale

Selvfølgelig bliver Blair og Hannah vrede på hinanden nu og da. Men fremfor at køre tingene op i en spids i en ophedet skænderi, deler de deres følelser og forventninger og taler så tingene igennem.

- Et skænderi afslører noget. Men hvis man begynder at slås i stedet, har begge tabt, forklarer parret, der altid prøver at kæmpe på samme side i stedet for imod hinanden.

Du får altid frække tilbud hos Danmarks største sexhsop sinful.dk

Bør ikke sige burde

Parret har flere gode råd om, hvad man bør gøre for at få et velfungerende forhold. Og det er, at man ikke bør bruge ordet bør/burde: 

Ved at fortælle hinanden hvordan man skal tænke, handle eller føle andeledes, end man gør, skaber man en følelse af forkerthed hos partneren.

I stedet for at prøve at fikse den anden, bør man hjælpe hinanden med at udvikle sig.

Sur i seng

Det klassiske råd om at ikke gå sur i seng, hører også til i parrets værktøjskasse - for søvn er afgørende for det mentale velbefindende:

- Vrede mod din partner kan nemt blive til en fast overbevisning, hvis du ikke takler tankerne før sengetid. Du skal altid bekræfte din kærlighed til din partner, selv om I ikke har fundet en løsning.

Hannahs arbejde som coach viser sig også i det sidste råd:

- Måske er det aller bedste, du kan gøre for dit forhold, at tro på, at harmoni ikke bare er muligt, men også nemt at opnå.

Sponsoreret indhold