Her er øllen brygget på f....

Foto: orderyoni.com

Det er lang tid siden, en øl bare var en øl. I dag er der for længst gået sport i at udvikle spændende øltyper baseret på anderledes gærtyper, tilsat atypiske krydderier og serveret sammen med gourmetretter.

Men endnu er få bryggerier gået så langt i deres søgen efter noget ganske særligt som Order of Yoni. For her har man nemlig ... nej, lad os lige stoppe op her og høre, hvordan bryggeriet selv præsenterer deres specialøl:

Uanset hvad du er til, så bør du have mindst én lækker dildo i natskuffen (sponsoreret link)

'Forestil dig dine drømmes kvinde. Målet for dit begær. Hendes charme, hendes sensualitet, hendes passion. Prøv at smage hende, mærk hendes duft, hør hendes stemme. Forestil dig nu, at hun giver dig en passioneret massage og blidt hvisker til dig, hvad du vil høre. Giv nu slip på alle dine fantasier og forestil dig, at alt det kan indkapsles i en øl.  En gylden drik brygget med hendes lokkende værdighed og smagsat med vilde instinkter. Forestil dig en øl, som med hver tår tilbyder dig et rendez-vous med din lækre drømmekvinde. Hun krammer dig og kysser dig blidt og ser dig lige i øjnene. Hvor meget ville du give for sådan en øl?'

Hemmeligheden ligger i skeden

Det er i den grad storladne ord, og her på redaktionen må vi tilstå, at det synes svært at leve op til. Men Order of Yoni fortsætter.

'Vi har forberedt teknologi, som har gjort sådan en øl mulig. Øllet indeholder kvintessensen af femininitet. Teknologien gør det muligt at materialisere hendes dejlighed, ynde og karakter og giver dig muligheden for at konvertere en velsmagende øl til en date med en virkelig gudinde.'

Og så kommer hele pointen. For øllets hemmelighed ligger i kvindens vagina. helt bogstaveligt. For bryggeriet har nemlig isoleret, undersøgt og forberedt mælkesyrebakterier fra en kvindes skede, som gennem omfattende processer bliver holdt ren og frisk, hvorefter det ender med at gære og blive til en helt særlig øl.

Har du prøvet at eksperimentere analt? (sponsoreret link)

Mælkesyren er hentet fra to frække polske kvinder ved navn Paulina og Monika, der kan nærstuderes ved et klik på deres navne.

Der er tale om en ufiltreret øl på 6,1 %, der foruden de naturlige mælkesyrebakterier også indeholder humle, malt, eg og gær.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close