Det frække 19. december 2017

Fræk december: Brug vibratoræg på restaurant

Tør du bruge et vibratoræg på restauranten?
Foto: All Over

Man siger, at julemanden har en liste over dem, der har været artige i år, og dem, der har været uartige. Hvis du endnu ikke er kommet på naughty-listen, kan du stadig nå det.

December er nemlig en tid til frække lege og særligt nu, hvor juleferien er lige rundt om hjørnet, har du masser af tid til at eksperimentere med kæresten – og ikke bare i soveværelset, måske I skal gøre den klassiske julefrokost lidt mere spændende?

Sammen med Sinful.dk (Sponsoreret link) kigger vi nærmere på, hvordan du kan gøre din december lidt mere sexet med et vibratoræg.

Sådan får du en fræk jul med et vibratoræg

Vibratoræg kommer i mange forskellige afskygninger, men fælles for dem er, at de giver kvinden en pirrende indvendig stimulation.

Brug vibratoræg ude

Hvis du vælger et trådløst, fjernbetjent vibratoræg er det helt oplagt at bevæge sig uden for soveværelsets fire vægge. Med det kan I fx spice jeres månedlige date-aften på restauranten gevaldigt op, men her er det en god idé at gå efter et kvalitetsæg, da de larmer mindre.

Et af de bedste trådløse vibratoræg på markedet er LELO Lyla 2 (Sponsoreret link), som Ekstrabladet.dk har givet 6 ud af 6 stjerner. Som kvinde kan du læne dig tilbage og nyde den pirrende oplevelse, mens din kæreste også vil opleve, hvor pirrende det er at være i kontrol over de stimulationer, du modtager.

LELO Lyla 2 er nemlig styret af SenseMotion teknologi, så den måde man holder fjernbetjeningen på bestemmer vibrationerne. I vandret position er æggets vibrationer blide og sensitive, mens de i lodret er kraftigere. Desuden vil partneren kunne mærke med fjernbetjeningen i sin hånd, hvordan vibrationerne føles hos dig, hvilket gør oplevelsen endnu frækkere.

Så hvis I gerne vil pifte julefrokosten, restaurantbesøget eller biografturen op, er LELO Lyla et must have.

Vibratoræg hjemme i privaten

Hvis I er ikke så meget til offentlig leg, kan I også bruge et vibratoræg derhjemme. Her kan I gå efter et kraftigt et, da lydniveauet ikke betyder så meget.

Med det fjernbetjente vibratoræg fra Sinful (Sponsoreret link) får du et æg, som du både kan nyde alene eller med kæresten. Ægget har hele 10 pirrende vibrationsprogrammer, hvilket også gør det oplagt at bruge som klitorisvibrator, og endda også til at pirre din mands erogene zoner. Prøv fx at bruge det på hans brystvorter eller penis og pung.

Denne fra Sinful er særligt god derhjemme, fordi den er så kraftig, og her kan I virkelig gå til den – modsat, hvis I nyder et vibratoræg ude i offentligheden.

Vibratoræg til bækkenbundstræning

Til sidst kan et vibratoræg også hjælpe dig til at vedligeholde et stramt underliv.

Der er flere forskellige faktorer, der gør, at du kan gå hen og føle dig slap i skeden. For eksempel udvider den vaginale muskel sig, når du føder, og derudover kan alder og hormonel ubalance have betydning.

Nalone Miu Miu (Sponsoreret link) er både en bækkenbundstræner og et vibratoræg. Når du træner din bækkenbund med Nalone Miu Miu, vil du opleve større sensitivitet i skeden, som kan give dig endnu stærkere orgasmer og et endnu bedre sexliv.

Du kan også bruge det til frække parlege med din partner, hvor æggets 7 forskellige vibrationsmønstre garanteret vil give dig en intens, effektiv stimulation.

Sponsoreret indhold