Det frække18. juni 2020

Fra fitnessfreak til pornoperformer

Den superfrække fitnesspige Alessia er en af stadig flere Instagrammere, der bruger platformen OnlyFans til at give de mest dedikerede fans det materiale, de ikke kan dele på de mere stuerene sociale medier
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ale_laekker.jpg
 Foto: Luca Pareto

- Jeg startede på grund af Coronaen. Jeg kunne ikke arbejde og var nødt til at betale regninger for mig og min datter.

Alessia Demciuc har kun været på Onlyfans i nogle måneder, men hun er allerede en af de performere, der leverer allermest indhold på sitet.

https://imgix.seoghoer.dk/ale1.jpg

Alessia Demciuc er gået fra at lægge flotte træningsbilleder på sin Instagramprofil til videoer, hvor hun leger med sig selv på OnlyFans.

Den 30-årige fitnesskvinde bor i Italien og har gennem flere år tiltrukket tusindvis af fans, som har nydt at se hende træne sin krop og især bagdel op til nogle former, der giver våde drømme hos rigtig mange mænd og vækker misundelse hos kvinder.

Men den lumske Coronavirus ændrede på kort tid hele hendes indkomstsituation, og hun begyndte at se sig om efter andre muligheder for at tjene penge.

Alessias yndlingslegetøj er en Satisfier Pro 2 klitorisvibrator - i videoerne kan man se, hvad den gør ved hende

 • - OnlyFans var den eneste side, jeg kendte, og jeg tænkte, at jeg ville udnytte, at jeg efterhånden havde virkeligt mange følgere på Instagram. Mine billeder var i forvejen mange steder på Google, fordi så mange downloadede dem, siger Alessia til SE og HØR og fortæller, at det faktisk slet ikke har været særligt svært at gå den vej.

 • Følg Alessia på Instagram her

https://imgix.seoghoer.dk/alessiafit.jpg
 • - Jeg vil vokse i denne branche, fordi jeg kan lide det. Det handler ikke længere kun om pengene. Jeg nyder at gøre det, og jeg har aldrig gjort noget som det her før.

 • 4,8 milliarder kroner

  OnlyFans blev startet i London af Tim Stokely og har mere end 30 millioner brugere og 450.000 contentskabere.

  Onlyfans tager en kommission på 20 procent, og man hævder at have udbetalt samlet knap 4,8 milliarder kroner til de mange skabere af alt fra decideret erotisk indhold til mere personligt indhold og rabatkoder.

  Og det kan virkelig blive en god forretning for nogle af disse performere. Det kan Andrea Vasile Stage skrive under på. Hun er nemlig den første amerikaner, der har tjent 1 mio dollar på Onlyfans, skriver den britiske avis Daily Star. Tidligere arbejdede hun som websesigner til knap 400.000 kroner om året, men i dag hiver hun altså 13 millioner kroner ind årligt på sine sociale medier, hvoraf OnlyFans står for cirka halvdelen.

  Det tog hende halvandet år, før hun tjente sin første million. Hendes mest populære feature er hendes bagdel, som hun altså i modsætning til Alessia Demciuc ikke har opnået i træningscenteret, men ved kirurgi.

  Det skal i øvrigt siges, at denne utrolige indtjening også skyldes, at Andrea får salær fra andre piger, hun hjælper til at opnå popularitet online.

  Ingen sex i et halvt år

  For Alessia Demciuc er der lang vej til den slags beløb, men hun fortæller, at det allerede på kort tid er blevet en god forretning, som hjælper hende med at betale regningerne. Men hun har ikke frie hænder til at lægge al sin tid i projektet.

  • - Det sværeste er at give folk indhold, lige når de vil have det. Det kan jeg jo ikke. Jeg er en mor, og jeg kan kun lave frækt indhold, når hun bliver passet hos min mor eller søster, lyder det fra Alessia, der set udefra kan virke som en umættelig sexbombe.

  https://imgix.seoghoer.dk/alessia6.jpg
 • Find frækt lingeri som Alessias lige her hos Sinful

 • - Men sandheden er, at jeg ikke har haft sex med en mand i et halvt år, siger den 30-årige fitnesskvinde, der bogstaveligt talt får penge for at ryste med røven.

 • Sponsoreret indhold