Find den frække partner, der aldrig siger nej

Foto: Shutterstock

Sexdukker er henover de seneste år blevet et hot emne og med god grund. De frække dukker forbindes nemlig ikke længere kun med lolita dukker, der kan hænges op i en flagstang eller klistres på ungkarlens ryg, når han er til sin polterabend. I dag kan man få nogle avancerede af slagsen, som du kan læse mere om her.

Den avancerede

Hvis man virkelig skal ud og have fat i en af de mest avancerede sexdukker på markedet, skal man have fat i en af de frække damer fra amerikanske Pipedream. Deres Extreme Ultimate Fantasy Dolls Bianca sexdukke (sponsoreret link) er udformet og designet til at ligne en rigtig kvinde. Store flotte bryster, en fast lille røv og selvfølgelig et ansigt, der nærmest tigger om at blive taget. Dukken er med sin størrelse på 163 cm og 38 kg ikke lige den nemmeste at gemme væk, men det får du heller ikke lyst til. Når først Bianca er flyttet ind, vil du ikke have lyst til andet end hendes frække krop.

Den frække

Skal det være avanceret, men ikke helt lige så avanceret som en hel sexdukke, kan man heldigvis få dukker, hvor det kun er lige den del af kroppen, man har lyst til at give en omgang, der er repræsenteret. Her er Pipedream Extreme Fuck Me Silly Bubble Butt (sponsoreret link) det helt perfekte valg. Der er tale om en fræk og fyldig røv, som virkelig føles som den ægte vare. Udformet i fanta flesh, der føles næsten som ægte hud giver den dig en utroligt virkelighedstro oplevelse, når du bruger den til dine onanisessions. Den er endda på tilbud lige nu, så skynd dig at klikke den hjem.

Den klassiske

Selvom sexdukke-kategorien ikke længere kun omhandler lolita dukker, så er de svære at komme uden om. Den klassiske loltia dukke, som eksempelvis Pipedream Allie McSqueal Oppustelig Sexdukke (sponsoreret link), er både den perfekte onanipartner, men den kan samtidig også bruges som en sjov gave til kammeraten, der altid brokker sig over, at han får for lidt. Giv ham den sexdukke han ikke vidste, han ønskede sig, og få ham til at stoppe med at beklage sig.

Du kan finde et stort udvalg af frække sexdukker inde på Sinful.dk (sponsoreret link).

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close