Fem frække møbler til hjemmet

Foto: Sinful

Står du og mangler nye møbler til boligen, er det måske ikke her du skal finde inspiration - eller er det? Vi har kigget nærmere på de mange muligheder der findes inden for møbler til sex, og her tænker vi ikke på sofaer og spiseborde, men i stedet rigtige sexmøbler (sponsoreret link).

Vi starter med det mest kendte sexmøbel, en sexgynge, som findes i mange udgaver, størrelser og prisklasser. Fetish Fantasy Sexgynge (sponsoreret link) er en populær sexgynge, der giver mulighed for mange udfordrende og vægtløse stillinger. Denne gynge kan bære helt op til 180 kilo, og er desuden kendt fra den populære, amerikanske tv-serie Desperate Housewives.

Et andet populært møbel er en såkaldt sexpude, der kan bruges som støtte i forskellige stillinger eller sørge for at løfte kvindens underliv i en passende højde for bedre penetration. Men nogle varianter kan også lidt mere end det. Med en Fetish Fantasy Deluxe Position Master med Håndjern (sponsoreret link) kan I nemlig forvandle dobbeltsengen til en bondage-legeplads. Den oppustelige sexpude har en taljesele og et sæt håndjern, der gør det mulighed at fiksere din partner i frække stillinger, som du ellers kun drømmer om.

Næste bud på listen er en vaskeægte sexstol, der giver dig mulighed for at opleve en anderledes form for sex end du er vant til. Med Fetish Fantasy Sex Stol (sponsoreret link) kan du nemlig afprøve et hav af vægtløse stillinger, der giver dig mulighed for at teste dine bedste vaginale, orale og anale teknikker.

Er du til BDSM-lege, så vil dette sexmøbel med garanti falde i din smag. Zado Pillory Gulv Gabestok (sponsoreret link) er en gulvgabestok med manchetter og halsbånd i kraftig læder, som gør det muligt at fastspænde din partner på alle fire. Her kan du pirre hende/ham med en kildefjer, en vibrator eller måske sensuelle slag fra en pisk. Mulighederne er mange med dette sexmøbel, som både er nemt at samle og skille ad igen.

Sidst, men ikke mindst, vil vi præsentere jer for en oppustelig sexbold, der kan klare en vægt på helt op til 136 kilo. Der er altså lagt op til masser af vilde og frække oplevelser med Fetish Fantasy Oppustelig Sex Ball med Dildo Vibrator (sponsoreret link), der har en fastmonteret dildo med vibrator, som kan styres via en fjernbetjening. Sexbolden er perfekt til dig, der kommer bedst ved at ride, og som gerne vil have et sexmøbel, der er nemt at pakke væk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close