Gyng gang - det bedste tip til at redde dit parforhold

Foto: Sexshop.dk

Jeg har engang hørt, at hvis man kan tapetsere et rum sammen med sin kæreste uden at blive uenige, så er man god til at samarbejde, og parforholdet vil vare evigt.

Det var før sexgyngens opfindelse.

For har du og din kæreste nogen sinde samarbejdet i og om en sexgynge? Det er godt samarbejde at få samlet gyngen, mens i begge er ved at gå til af liderlighed – især hvis det er én af dem på stativ – og bagefter svinger det hele bare.

Men det behøver ikke være besværligt at samle en sexgynge. Bitten fra Sexshop.dk fremviser herunder nogle forskellige eksemplarer af sexgynger, du og din partner hurtigt kan tage i brug. Bagefter kan du læse mere om, hvorfor I med fordel kan tage en tur i gyngen.

Videotekst: Kan du lokkes med i gyngen?

Tjen ind på gyngerne …

Er det ikke bare noget nymodens pjat, som tv-serien Desperate Housewives har gjort populær ved at lade Bree sidde uhjælpeligt fast i én, mens hun – måske mindre autoritært – skælder sin datter ud for sælge dette ”træningsudstyr”?

Nope, den teori kan du godt glemme. Sexgynger er kommet for at blive. En sexgynge kan bruges af alle par – nye som gamle – og uanset seksualitet. Og skulle jeres sexliv være blevet en anelse slidt og vanepræget, så kan I med fordel tjene ind på gyngerne, hvad I har tabt på hverdagskarrusellen.

Helt nye stillinger

For med en sexgynge kan I prøve helt nye stillinger, som ellers ikke er muligt stående, siddende eller liggende. Plus at det er nemmere at bevæge sig frem og tilbage – også i gammelkendte stillinger – da der jo ikke er nogen modstand, og da gyngen selvsagt er designet, så den kan bevæge sig.

Det er ikke besværligt

Der er en sexgynge til hver en bolig – måske lige med undtagelse af hvis du bor i et telt. Sexgynger kan fås på stativ, til at hænge i loftet eller til at hænge på en dør.

Sidstnævnte tager ikke meget plads op, er nem at pakke væk, men giver lidt mindre bevægelsesfrihed end de to andre.

Stativet fylder meget, men kan fjernes fra gang til gang og pakkes væk. Det er besværligt, men du slipper for huller i loftet.

Gyngen i loftet kræver, at der skrues en krog op i loftet – det ser måske ikke så fedt ud – men det er hurtigt at sætte gyngen op fra gang til gang, hvis den ikke hænger der permanent.

Gode anmeldelser

Først på året gik en to år gammel anmeldelse af en sexgynge til loftet viralt, fordi en bruger havde anmeldt dens gode egenskaber, når han skulle vaske sine sanktbernhardshunde. Han hang simpelthen gyngen op i en gren, puttede hundene i – én ad gangen – og vaskede dem, mens de hang i gyngen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close