Det frække 2. maj 2018

Seks møbler du mangler i dit hjem

Har du alt, siger du? Nej, næppe disse seks frække møbler, der vil pynte i ethvert hjem
Foto: Sinful

En af danskernes foretrukne fritidsinteresser er boligindretning. Vi hører således til de folkefærd, der bruger flest penge og mest energi på at indrette os i hjemmet.

Her på Det Frække holder vi naturligvis også af hjemlig hygge, og derfor giver vi dig en række møbler, du med ret stor sikkerhed mangler i dit ellers velassorterede hjem.

Se bare - her er nemlig ...

Seks møbler du mangler i dit hjem

Fetish Fantasy Sexgynge

Gynger er så absolut ikke kun noget for de yngre generationer. Voksne kan have stor glæde af disse, hvilket fans af tv-serien ’Desperate Housewives’ vil erindre. Det er noget ganske særligt at give slip og føle sig nærmest vægtløs, mens man nyder hinanden i derhjemme. Den kan bære helt op til 180 kilo.

Køb den her (sponsoreret link)

Liberator Jaz sexpude

En pude kan være med til at gøre forskellen på en fremragende eller slet ingen orgasme. For bruges den rigigt, kan det nemlig sørge for, at kvinden får stilumeret g-punktet. Den bløde og formfaste pude er både enkelt og diskret og kan sagtens tages med på tur. Den måler 18 cm x 37 cm x 50 cm

Køb den her (sponsoreret link)

King Cock Vibrerende Oppustelig Hot Seat

Hvis du ikke har et Hot Seat i dit soveværelse, er det en stor fejl, som du omgående bør gøre noget ved. Denne frække oppusteligt legeplads for voksne er nemlig garant for timevis af morskab af den slags, som du ellers kun tør at se på film. To udskiftelige realistiske dildoer medfølger. De styres via en fjernbetjening.

Sædet kan bære helt op til 136 kg.

Køb det her (sponsoreret link)

Fetish Fantasy International Rockin' Chair Sex Stol

Er du klar til dit livs ridetur?

Sæt dig på den vibrerende Rockin' Chair sexstol og få optimal nydelse og lækre klitoris orgasmer.

Intensiteten styres nemt via fjernbetjeningen, hvad end du er til fræk sololeg, eller du inviterer din partner med og overgiver kontrollen.

Tilsluttes stikkontakten og kan derfor nydes lige så længe, du har lyst.

Køb den her (sponsoreret link)

Strict Bondage Board

Hvis du går med en hemmelig drøm om at have din egen frække fangekælder, hvor dine mest beskidte fantasier kan udfolde sig, så er dette foldbare Dungeon Board lige noget for dig. Med det kan du således kontrollere og fastholde din dub overalt. Det består af et solidt træbræt med blødt skumfyld og lækkert PU-læder samt 14 D-ringe til fastspænding.

Køb det her (sponsoreret link)

Zado SM Kors til Væggen

Hvis du holder meget af symbolik og samtidig er frækkere end de fleste, så er du nødt til at have en klassisk trækors på væggen. Du kan enten montere det i spisestuen, så dine venner tror, at du er blevet mere religiøs, eller du kan sætte det op i din kælder, hvor du kan spænde en heldig person op på korset eller måske ende der selv. Her kan du være sikker på, at nydelsens gud ikke forlader dig.

Har fire kraftige D-ringe i hver ende til de fire medfølgende lædermanchetter til håndled og ankler. Korset måler diskrete 192 cm.

Køb det her (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold