Fantaser om denne person og få et bedre sexliv

Foto: All Over

Det er godt at have en livlig fantasi. Og er du en af dem, der flere gange i løbet af dagen tænker frække tanker, så gør du faktisk noget godt for dit sexliv.

Prøv en spændende boks med frækt legetøj (sponsoreret link)

Men altså kun, hvis fantasierne involverer din partner. Og den slags er der jo ingen garantier for.

Således viser en videnskabelig undersøgelse, at der er en sammenhæng mellem at dagdrømme om sin partner og altså følelsen af at være seksuelt tilfredsstillet i sit forhold.

Det er forskere ved Interdisciplinary Center Herzliya i Israel, der har stået bag undersøgelsen, og det foregik ved, at man gennemførte fire forskellige teste blandt en række par.

Frække fantasier

Deltagerne blev ansporet til at dagdrømme frække fantasier om enten deres partner eller en anden person, hvorefter de blev bedt om at fortælle deres partner, hvad disse dagdrømme fik dem til at føle.

Gør hans dagdrømme til virkelighed med dette frække lingeri <3 (sponsoreret link)

De personer, der fortalte deres partner om de frække fantasier, noterede sig, at det gav dem større lyst til at have sex med netop ham eller hende.

En af konklusionerne var, at det på den ene side hjalp til at minimere negative tankermønstre, mens det også gjorde, at man følte sig tættere knyttet til sin partner.

Helt generelt er det ofte en god ide at fortælle sin partner om sine frække tanker. Det har tidligere undersøgelser på området også peget på.

Så det er bare om at komme i gang og sende ham eller hende derhjemme en masse frække tanker med på vejen. Og så fortælle om det. Enten når I kommer hjem fra arbejde – eller måske i en fræk besked.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close