Det frække13. juli 2017

Fundet din soulmate? Så bliver dit sexliv kedeligt

Se her hvorfor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/soulmate.jpg
 Foto: All Over

Hvis du tror på, at der findes en skæbnebestemt partner til dig derude, så skal du måske lige tænke dig om en ekstra gang, før du sætter jagten ind på den helt rette for netop dig.

GØR JERES SEXLIV MEGET SJOVERE

For ifølge en undersøgelse foretaget af det psykologiske fakultet på University of Toronto, så resulterer fundet af en soulmate i et mindre tilfredsstillende sexliv. Det var i hvert fald konklusionen, der er baseret på interview blandt flere end 1.900 forsøgspersoner i alle faser af et forhold.

[node:aller-related-content]

Helt grundlæggende var de folk, der troede på, at den eneste ene sexpartner fandtes derude, var generelt mere utilfredse med deres sexliv.

Omvendt var de personer, der troede på, at man kunne forbedre sig sammen seksuelt langt mere tilfredse med deres sexliv.

Tør du prøve noget ekstra frækt? Klik her

En af pointerne var, at folk, der tror på sjælefrænder, ikke er villige til at lægge ret meget arbejde i det, hvis de tror de har fundet ’den eneste ene’.

Vi er derimod mere villige til at udvikle os seksuelt og gøre en større indsats i sengen, hvis vi ikke tror på tanken om, at der kun findes én perfekt partner derude.

Jessica Maxwell, PhD, der star bag undersøgelsen fortæller, at næsten alle deltagere fortæller, at der har været en indledende periode i forholdet, hvor sex er godt. Men det varer gennemsnitligt mellem to og tre år, før det bliver mindre hedt.

Her finder du massageolier og lækre lys

Det er først herefter, at forskellene bliver udtalt, siger hun til den britiske avis Daily Star.

Vi ved, at uoverensstemmelserne på det seksuelle område er uundgåelige over tid. Men dit sexliv er som en have, og det har brug for at blive vandet og plejet for at blive vedligeholdt.

Sponsoreret indhold