Det frække28. april 2018

Falder du altid for den forkerte? Se her

Så skete det igen. Man troede, man havde mødt den perfekte mand, men nej … Hjertet er knust, og det samme er forholdet. Hvis du gang på gang falder for den forkerte type, så læs lige med her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/doven_mand_0.jpg

Af Christina Forsberg, Femina

Vi har alle prøvet det. At vi igen ender i et forhold, der kører af sporet, før vi overhovedet nåede at sige ordet ”kærester”.

Læs også: 50 tegn på at din partner er narcissist

Er det også dig? Så spørg dig selv, om det er den samme type, du altid falder for – og som hurtigt viser sig at være den forkerte? Har du svært ved at bryde mønsteret – selvom du inderst inde godt ved, hvad udfaldet af jeres forhold vil blive? Så læs disse fem gode råd fra Women Daily, som kan hjælpe dig med at finde den person, der er helt rigtig for dig. Og ikke mindst: Få dig til at styre uden om dem, der ikke er gode for dig!

1) Vend opmærksomheden mod dig selv

I stedet for at prøve at finde ud af, hvad der gik galt mellem dig og din partner, så vend opmærksomhenden mod dig selv. Nogle gange ender folk med lavt selvværd sammen med partnere, der behandler dem dårligt. Men hvis du lærer at elske dig selv, vil du aldrig tillade andre at behandle dig dårligt igen.

SE DET DEJLIGSTE PLUS SIZE-LINGERI (sponsoreret link)

2) Vær bevidst om dine livsværdier

Når du kender dine livsværdier, og taler åbent om dem, så finder du også nemt ud af, hvilken slags partner du behøver. Du skal simpelthen finde en partner, der har samme grundlæggende værdier som dig, hvis du ønsker, at dit parforhold varer for evigt.

Læs også: Elsk - bare elsk! (du kan faktisk leve længere)

3) Tal med din familie og dine venner

Ved starten af ethvert nyt forhold, ser du din partner gennem lyserøde briller. Derfor er det vigtigt at spørge dine venner og din familie om deres mening. De ser mere objektivt på tingene, så hvis de siger: "du bliver nødt til at passe på i forhold til denne person", så skal du måske lytte efter?

Ved du hvad en kropssløjfe er? Se her ;-) (sponsoreret link)

4) Lav en liste over, hvad du ønsker

Hvis ikke du har en klar fornemmelse af, hvad du kigger efter, kan du nemt ende med en, der ikke er god for dig. Derfor kan det være en god idé at lave en liste over de kvaliteter, din partner skal have, før du starter med at date.

5) Lyt til din fornemmelse

Følg altid din intuition. Du kender dig selv bedre end nogen andre, og du kan fornemme, når noget ikke er rigtigt. Hvis du er fortrolig og ærlig omkring, hvad du ønsker, vil resten komme helt naturligt.

Læs også: 7 tegn på at du er i et rebound-forhold

Sponsoreret indhold