Det frække 8. marts 2017

Her er tre gode råd til dig, der kommer for tidligt

Hvis du lidt for ofte føler dig som Jim i ’American Pie’ og dårligt nok når at få dine boksershorts af, før kanonen går af, så læs med her
Foto: All Over

Det er en af de mest klassiske og mest forhånende udfordringer i sengen. Men for mange mænd er det desværre en trist del af deres seksualliv, at de ikke holder meget længere end en brunstig due.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og ikke blot er det ærgerligt for manden, når der går få minutter eller endda sekunder, før han er blevet færdig. Det er heller ikke nogen fornøjelse for kvinden, der i næsten alle tilfælde har brug for god tid til at blive ordentligt varmet op.

Men der er hjælp at hente, siger Dr Douglas Savage fra The Leger Clinic I et interview med avisen Daily Star om de circa 20 procent mænd, der får lidelsen I en periode af deres liv.

Her er de lækreste onaniprodukter til mænd

- Ingen burde lide i stilhed. Det tager virkelig selvtilliden ud af disse unge mænd.

- Vi er nødt til at forsikre dem om, at de ikke er unormale, og at det er helt naturligt.

Prøv en rigtig sexdukke

  1. Monitorér din ophidselse

Prøv at fokusere på din grad af ophidselse. Giv den for eksempel et tal på en skala fra 1-10. Når så du rammer et ottetal, så er der ingen vej tilbage. Derfor gælder det om at hele tiden holde det under det tal ved at stoppe op undervejs og lige tage en time out eller måske tænke på din gamle mormor.

  1. Slap af i bagdelen

Det er normalt godt at have en stram røv. Men i dette tilfælde gælder det om at slappe af. Hvis du selv har svært ved det, så få din partner til at mærke efter, om du lader være med at spænde for meget.

Køb kondomer her - diskret levering

  1. Tag piller

Der findes ifølge lægen et produkt, der hedder Priligy. Det er særligt designet til at få mænd til at holde længere i sengen. Faktisk finder mange mænd også ud af, at deres antidepressiver går ind og gør en forskel. Når de så igen slipper lykkepillerne, er de blevet så motiverede af forskellen, at de træner sig selv til at holde længere.

Sponsoreret indhold