Få en personlig træner til underlivet

Foto: MEGA

Alle kvinder har hørt det tusindvis af gange før: Husk dine knibeøvelser! Men hvorfor er det så vigtigt?

Med knibeøvelser træner og vedligeholder du bækkenbundsmuskulaturen, som blandt andet hjælper dig med at holde på vandet. Men vidste du, at en stærk bækkenbund også kan give øget følsomhed, når man har sex, hvilket betyder, at man nemmere når klimaks?

De traditionelle knibeøvelser kan desværre være lidt kedelige at lave og det er måske derfor mange kvinder ofte glemmer dem. Heldigvis findes der nemme og succesfulde løsninger.

Her får du tre bud på sjove og effektive bækkenbundstrænere (sponsoreret link), der giver dig øget følsomhed og bedre oplevelser i dobbeltsengen.

Elvie Kegel

Den app-styrede bækkenbundstræner er både effektiv og nem at anvende. Du skal bare indsætte den fleksible silikone tracker, tilslutte app’en og derefter følge instruktionerne på din smartphone. Øvelserne i app’en er designet som små spil, hvor du skal bruge trackeren som joystick. Du kan nemt følge dine fremskridt og du får løbende feedback, så du ved, hvornår du kniber rigtigt og dermed opnår det bedste resultat.

(Sponsoreret link) Køb den her

We-Vibe Bloom

Her får du hele syv forskellige vibrationsmønstre, der indeholder alt fra blid massage til dyb og tilfredsstillende rumlen. Det betyder, at du sagtens kan bruge We-Vibe Bloom til nydelsesfuld solo-hygge eller en fræk omgang parleg uden for hjemmet. Der kan nemt skiftes mellem programmerne i den gratis app, hvor man også kan følge sine fremskridt og skræddersy favoritprogrammer.

(Sponsoreret link) Køb den her

OhMiBod Lovelife Krush

Mød en fantastisk bækkenbundstræner, der både træner dine intime muskler og samtidig giver dig masser af lystfuld nydelse, der øger din seksuelle lyst. Modellen har en indbygget sensor, der måler forskellige tilstande i din bækkenbund, som blandt andet udholdenhed, muskelkontrol og hvor meget du kan klemme. Ud fra de registreringer, udarbejder den specifikke træningsprogrammer, der er bedst for dig.

(Sponsoreret link) Køb den her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close