Det frække24. marts 2018

Guide: Få en fræk tur under bruseren

Sådan udnytter du din nøgne alenetid bedre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful200318.jpg
 Foto: All Over

De fleste af os går i bad hver dag, men udnytter du tiden under bruseren ordentligt?

Som kvinde er der mange muligheder for at udnytte sin nøgne alenetid under bruseren endnu bedre, og hvis det ikke er hot nok derinde alene, kan du selvfølgelig altid tage din partner med i badet.

Sammen med Sinful.dk (Sponsoreret link) giver vi dig seks frække forslag til at gøre dit bad lidt sjovere.

6 simple tips til en frækkere tur i badet

1. Leg med temperaturen

Start med at tænde for den varme bruser og pres din front mod de kølige badeværelsesfliser, mens du rører ved dig selv.

Sensationen fra den kølige væg og det varme vand vil føles helt fantastisk.

2. Få mere tilfredsstillelse ud af dit badekar

Hvis du er så heldig at have et badekar, så læn dig tilbage og hæld en god portion glidecreme ud i hånden, så den er dækket helt.

Pres alle fem fingre langs dine kønslæber og løft dig en smule, så de lige kan hvile under dig.

Lad din krop blive tung over din hånd og start med at gnide dig frem og tilbage.

3. Giv tomlen op

Du bruger formentlig ikke så ofte din tommelfinger til at tilfredsstille dig selv, men det vil dette simple trick ændre på.

Lad din tommelfinger glide ind i dig, mens det varme vand falder ned over din klitoris.

Den lille penetrering kan være lidt akkurat det, din krop har brug for til at nå orgasme. Tilmed giver krumningen på din tommelfinger en god mulighed for at ramme G-punktet.

4. Læs en erotisk novelle

Hvis du er i gang med en bog, der sætter fantasierne i gang som fx Fifty Shades of Grey-trilogien, så hop en tur i badet, når du har lagt den fra dig, og lad scenerne spille sig ud i dit hoved, mens du har bruseren i hånden.

Du kan også have god alenetid ved at fylde dit badekar med varmt vand, tænde nogle lys, sætte noget godt musik på – og læse bogen imens du nyder det varme vand i badekarret.

5. Lav dine knibeøvelser

Når du bruger dine bækkenbundsmuskler til at knibe sammen, øger du blodcirkulationen til området, og det kan sagtens gå hen og gøre dig lidt tændt.

Så hvilket bedre tidspunkt at lave dem på end under bruseren, hvor du alligevel står og bruger tid hver dag?

6. Investér i en vandtæt vibrator

Hvis du gerne vil have selskab i badet, er en vandtæt vibrator en virkelig god investering.

Hos Sinful.dk (Sponsoreret link) finder du et stort udvalg af vandtætte vibratorer (Sponsoreret link) med alt fra klassiske dildoer til klitoris- og parvibratorer.

Top 3 sexlegetøj til badet

Den testvindende We-Vibe klitorisvibrator (Sponsoreret link) kommer i et ergonomisk design, der gør det let at målrette din stimulation, og så har den 8 dybe og pirrende vibrationsprogrammer, der gør nydelsesoplevelsen endnu mere intens.

Med det trådløse LELO Lyla 2 vibratoræg (Sponsoreret link) kan du lade din kæreste ”lege” med ude fra køkkenet, mens du er i bad. Den måde han holder fjernbetjeningen på, bestemmer nemlig de vibrationer, du modtager. I vandret position er vibrationer blide, mens de i lodret er kraftige.

Den ultrapopulære Rabbit-vibrator fra Sex and The City (Sponsoreret link) – bare i vandtæt version. Med indre stimulation fra den vibrerende dildo og udvendig stimulation fra den lille kanin er du garanteret en orgasmisk oplevelse.

Sponsoreret indhold