Det frække15. februar 2016

Fit og fræk med Claudia Romani

Den italienske model med den danske baggrund giver dig seks tip til at få den lækreste bagdel

Fit og fræk med Claudia Romani

- Ser min røv stor ud i denne her?

Mens det for ti år siden var forbundet med livsfare at svare ja, hvis en kvinde stillede spørgsmålet, er det i dag oftest omvendt. En stor røv, er en god røv. I hvert fald hvis den sidder rigtigt.

Der er naturligvis store forskelle på, hvordan man er udstyret fra naturens side, men hvis du drømmer om en rundere, fastere og mere fyldig bagdel, så kan den langt hen af vejen trænes frem.

Find masser af inspiration til et fantastisk sexliv på Sinful.dk

Og til det har vi konsulteret den italienske glamourmodel Claudia Romani, der ikke blot har sådan en bagdel, som både mænd og kvinder gerne vil have – på hver deres måde – men som også har boet en årrække i Danmark, før hun flyttede til Miami for at gøre karriere.

Og hun er stolt af sine former.

[node:aller-related-content]

- Ulig mange modeller har jeg valgt at omfavne mine kurver. Jeg spiser vegetarisk, spiser proteiner til hvert måltid, spiser gode fedtstoffer, bruger gode hudprodukter og laver workout hver dag, siger 33-årige Claudia til Se og hør.

Hun har foruden at være Årets Side 9-pige i Ekstra Bladet også været kåret som en af verdens mest sexede kvinder af det hedengangne danske FHM. I dag medvirker hun i forskellige realityshow, og så er hun desuden uddannet fodbolddommer med teoretisk tilladelse til at dømme i den italienske Serie A.

Find din indre sexkilling med lingeri fra Sinful.dk

Seks råd til en sexet bagdel
Claudia har seks tip til enhver kvinde, som vil se endnu bedre ud bagfra.

Se dem alle sammen i det frække galleri med Claudia Romani selv i galleriet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold