Det frække 5. marts 2016

Erotisk massage: Sådan gør I

Drømmer du om at give din kæreste erotisk massage eller om at han giver det til dig, men find de bedste råd til at komme i gang her
(Foto: All Over Press)

Erotisk massage er i den grad med til at gøre dig afslappet og ophidset på samme tid. Har du og din partner tidligere forsøgt jer, men ender det altid med lidt massage af skuldrene, ned over lænden, ballerne og så er han – og måske også du – så tændt at I går over til andre erotiske aktiviteter.

Kom i den rette stemning med disse gode råd og se Bitten fra Sexshop.dk præsentere en række velegnede produkter til erotisk massage i videoen herunder.

De indledende manøvrer
Først skal I selvfølgelig sørge for at have en god massageolie i huset. Intens massage på tør hud er ikke spor ophidsende. Det skal glide, og det skal glide godt.

I kan eventuelt købe massagelys som er et lys der kan bruges som massageolie når det har været tændt og er smeltet.

Hos Sexshop.dk kan du finde et stort udvalg af massagelys og –olier.

Herudover er der nogle andre ting der er vigtige før I går i gang:

  • Spis et let måltid – sult er ikke ophidsende, og det er en overfyldt mave heller ikke.
  • Varm rummet op – I slapper ikke af når I ryster af kulde – 25° C er ideelt.
  • Dæmp lyset – det er hyggeligere med en dæmpet belysning frem for et skarpt lys. Kan I ikke dæmpe jeres lys, så tænd stearinlys, og sluk loftlampen.
  • Tænd for musikken – god musik virker afslappende.
  • Sluk jeres telefoner – så bliver I ikke forstyrret af mails, sms’er, facebookopdateringer, opkald osv.
  • Brug et egnet lagen – hvis I bruger massageolie kan det fedte og plette. Brug et billigt lagen så du ikke ligger og spekulerer over hvordan du skal få pletterne af.
  • Fjern smykker – den der masserer må ikke have noget på der kan kradse eller på anden måde genere.
  • Brug eventuelt massagehandsker.

Massagehandsker er handsker med vibrationer i. Læs mere om massagehandsker her.

Blid hovedmassage
Start blidt ud med at massere hovedbunden. Stryg blidt fra næsen op til hårgrænsen – eller dertil hvor den ville være hvis han er skaldet – stryg ca. 10 gange, sensuelt og kælende. Læg herefter dine hænder på hans tindinger i et par minutter. Afslut med små cirkelbevægelser i hovedbunden, og nulr hans øreflipper blidt.

Find endnu mere inspiration til et fantastisk sexliv på Sexshop.dk

Brystmassage
Når nu han ligger på ryggen kan du lige give hans brystkasse en omgang. Placer hænderne på hans brystkasse, og lav cirkelbevægelser. Lad din fingre glide hen over brystvorterne og ud til siderne af hans bryst. Afslut eventuel med blide kys og en drillende tunge.

Ryggen
Fortsæt med ryggen. Læg dine hænder fladt øverst på hans ryg, og lad dem glide langsom ned til hans baller – her må der gerne nives lidt. Lad dine hænder glide langsomt i en cirkel rundt om hans hofter, og glid herefter tilbage til dit udgangspunkt. Start forfra igen og igen.

Giv numsen en omgang
Efter nogle gange kan du lægge dine hænder på hans baller og bevæge dem i cirkler der bliver større og større efterhånden.

Tjek reaktionen
Brug din fantasi når du masserer. Så længe du gør det sensuelt og blidt, kan du ikke gøre noget forkert. Men læg alligevel mærke til hans reaktioner, om han kan lide det eller om det er ubehageligt for ham.

Har du brug for hjælp til massagen, kan du bruge en Magic Wand Vibrator som oprindeligt er opfundet til kropsmassage. Se udvalget på Sexshop.dk.

Sponsoreret indhold