Det frække4. maj 2018

Er det her verdens bedste legetøjssamling?

Magi i en stav
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/onani2_1.jpg
 Foto: All Over

Har du en Magic Wand i din natbordsskuffe? Hvis ikke, så er det på høje tid, at du anskaffer dig en fræk, serieorgasmisk variant af verdens mest populære sexlegetøj.

Den kraftfulde Magic Wand blev oprindeligt lanceret som et massageapparat til ømme muskler tilbage i 1970’erne. I dag, næsten 50 år senere, fortsætter wanden sin sejrsgang, og giver hver dag kvinder rundt om i hele verden intense orgasmer på stribe.

Her får du, i samarbejde med Sinful.dk (sponsoreret link), tips og tricks til, hvordan du får multiorgasmer med den famøse ‘tryllestav’.

Til nybegynderen

Hvis du er nybegynder, vil du elske Magic Wands (sponsoreret link) for deres stilrene, ‘ufarlige’ udseende og mange vibrationsniveauer.

Det skal du gå efter:

Magic Wands findes i et hav af forskellige varianter og størrelser. Som nybegynder bør du vælge en af de lidt mindre kraftfulde modeller. Den lille og enkle Baseks Micro Magic Wand Vibrator er det helt perfekte sted at starte, da dens design er yderst brugervenligt uden at gå på kompromis med funktionalitet. Som bonus er den kompakte Micro Magic Wand ideel at have med i håndtasken.

Indirekte pirring:

Direkte klitoris stimulation er skønt, men start i stedet med at stimulere dig selv indirekte, hvor du bruger wanden omkring dine intime områder uden at være målrettet. Når du pirrer indirekte bygger du nemlig orgasmen langsomt op, så den føles endnu mere intens.

Målrettet klitorisstimulation:

Læg stille og rolig ud med at eksperimentere med stimulering af klitoris på et af de lave vibrationsniveauer, så du vænner dig til følelsen - også selvom du føler dig fristet til at gå all in med fuld speed. Øg så gradvist intensiteten til et niveau, hvor du får maksimal nydelse ud af wandens dirren, igen og igen og igen.

Til den erfarne

Hvis du allerede er lidt af en vibrator ekspert, men mangler en Magic Wand til samlingen, bør du investere i en udgave, hvor der ikke er sparet på detaljerne.

Det skal du gå efter
LELO Smart Wand Large (sponsoreret link) er kendt for at kunne vibrere kraftigere end noget andet sexlegetøj. Den har en let buet form, er nem at styre og betjene, og så er den forsynet med et fleksibelt og bøjeligt hoved designet til målrettet stimulation på hele kroppen.

Touch teknologi
Med LELO Smart Wand kan du tage din solo-leg til helt nye højder uden at skulle justere på knapper lige inden du når i mål. Slip tøjlerne, og lad wanden kontrollere dit klimaks med sin indbyggede SenseTouch teknologi, der intensiverer vibrationerne - og din nydelse - den rammer din hud.

Magi i badet

Lyst til at elske med dig selv i badet? Smart Wand er 100% vandtæt, så du kan flytte intimstunden ud af soveværelset til mere varme, velduftende og afslappende omgivelser.

Til par

Moderne Magic Wands kan heldigvis andet end at massere og stimulere udvendigt.

Der findes læssevis af kinky accessories, som gør den populære stav til det ultimative sexlegetøj til par.

Det skal I gå efter

Vælg en Magic Wand af et mærke, som også har specialiseret sig i at lave lækkert tilbehør. Sinful Mini Magic Wand (sponsoreret link) kan bruges overalt på kroppen, har en yderst effektiv og kraftfuld motor, 10 forskellige vibrationsniveauer og 8 hastigheder at vælge imellem. Den er lydsvag, ledningsfri, behagelig og let at håndtere og diskret nok til at pakke med i weekendtasken.

Kinky analleg

Tryl din Sinful Mini Magic Wand om til en nydelsesfuld, unisex anal vibrator med dette frække plug (sponsoreret link), og oplev de mest imponerende orgasmer bagi.

Alt-i-én rabbit

Forvandl din wand til en effektiv alt-i-én vibrator med dette lækre rabbit tilbehør til både indvendig og udvendig stimulering af hende. Invitér ham til at kigge på, eller kink oplevelsen op og lad ham føre wanden.

Sponsoreret indhold