Det frække 9. juni

Emil Thorup med intim afsløring: Tysser på sexpartnere

Alligevel ønsker TV- og podcastvært Thorup, at vi tale lidt mere om sex
Emil Thorup afslører intime detaljer.
Emil Thorup afslører intime detaljer.
Foto: sinful.dk

Han har blandt andet været reporter i DR’s Sexministeriet, modeekspert i bogen Stil med Emil og deltager i både Popstars og Vild Med Dans.

Nu blotter Emil Thorup nye sider af talentet i videoer om sex, hvor han i samtale med Mathilde Mackowski, medstifter af Skandinaviens største sexshop, sinful.dk, kommer med intime afsløringer.

Den 39-årige podcastvært bliver blandt spurgt af Mackowski om lyd på sex. Først afslører virksomhedsejeren, at hun er loud.

Det er han så ikke:

- Jeg er stille som en mus. Jeg tysser på folk, siger Thorup, hvilket kommer en del bag på Mathilde, der udbryder, at man så jo ikke ved, hvordan han har det.

- Godt vi ikke er sammen! tilføjer hun med et grin i videon videoen her.

Thorup afslører desuden, at han for nylig for første gang har prøvet sex på en strand. Og så kommer han med denne bombe om orgasmefake:

- Jeg må have faket et par gange, hvor jeg enten ikke har kunnet komme, fordi jeg har været for fuld eller ikke rigtigt har kunnet overskue mere, siger han i videoen, der er bygget op omkring resultater fra sinfuls store sexundersøgelse, Sindexbysinful.

Den viser blandt andet at 26 procent af danske mænd har faket en orgasme, men det samme gælder hele 45 procent af kvinderne.

Videoen er et led i sinfuls letstalkaboutsex-kampagne, der har til formål at inspirere til samtaler om sex. Al forskning viser nemlig, at kommunikation er grundstenen i et godt sex- og samliv.

Tal fra Sindex siger det tydeligt:

85 procent af danskere, der er i et forhold, hvor de er gode til at kommunikere om sex, er tilfredse med deres sexliv. 38 procent af danskere, der er i et forhold, hvor de ikke er gode til at kommunikere om sex, er tilfredse med deres sexliv.

Sindexbysinful bygger på svar 2000 repræsentativt udvalgte danskere. Sinful har lavet lignende undersøgelse blandt svenskerne, nordmænd, franskmænd og finner.


Sponsoreret indhold