Det frække19. september 2022

Efter lorteferie: Utroskab gav hende lyst til sex med kæresten igen

For nogle kvinder er kærestesex kedeligt, så de søger andre veje
Kedsomhed i dobbeltsengen fører kvinder til utroskab.
Kedsomhed i dobbeltsengen fører kvinder til utroskab.
 Foto: Newscom/MEGA

Det er måske ikke den sikreste løsning til alle, der keder sig bravt i parforholdet, men for britisk ejendomsmægler gav utroskab større lyst til kæresten.

Og ifølge antropologen Wednesday Martin er seksuel kedsomhed værre for kvinder end mænd, så hun mener, at sidespring kan være en god ide.

En legetøjsbox fra Sinful holder kedsomheden for døren

For mægleren Bryony begyndte det efter en traurig kærestetur til Marbella i Spanien. Men hvor vi andre måske bider tristessen i os og antager, at det blot er en klassisk omgang ferien er slut-blues, tog Bryony affære.

- Jeg kom hjem og vidste, at jeg havde brug for et kickstart for at få lidt spænding i mit liv. Jeg var ikke klar til at forlade mit ægteskab, men jeg savnede det sus, som man får, når man har sex med en ny partner.

Fandt elsker

Hun fandt hurtigt en elsker:

- Det var ophidsende at dyrke sex med en fremmed og opdage nye måder have sex. Oplevelsen med utroskab fik min sexlyst til at eksplodere, og så fik jeg lyst til at knalde med min mand igen.

- Sex er limen, der holder alle forhold sammen, og vi indså, at det vi havde, var værd at kæmpe for, fortæller Bryony ifølge Daily Star, der har fået kontakt til mægleren via utroskabssitet illicitencounters.

Et sexspil åbner for nye samtaler og frække lege

Så selv om casen Bryony måske er for god til at være sand, er der i hvert fald en kerne af sandhed i selve sexproblemet. Wednesday Martin fik stor mediebevågenhed, da hun i 2018 udgav bogen ‘Untrue.’

Han filmer kæresten, når hun har sex med andre mænd

Baseret på samtaler med utro kvinder og sexforskere og ture i sexklubber er budskabet, at alt hvad vi tager for givet omkring kvindelige seksualitet er forkert: Kvinders seksualitet visner i monogame forhold.

Her kan du se reklame for 'Untrue':

Monogami

Det er Martins påstand, at kvinder kæmper mere med monogami end mænd, fordi de i højere grad har brug for variation og således let kommer til at kede sig i soveværelset.

- Kvinder kan ikke lide sex mindre end mænd - men de kommer til at kede sig af seksuel monotoni, siger Wednesday Martin.

Pas på: Utroskab smitter!

- Mange kvinder begynder at levere servicesex: ‘Han har lyst til det, det har jeg ikke, men lad os få det overstået.’ Så kommer de ind i en ond cirkel, hvor de tænker, ‘well, måske kan jeg slet ikke lide sex.’ Men faktisk er det snarere sådan, at de ikke kan lide sex med deres mangeårige partner, forklarer Martin, der mener, at der dog er andre udveje end sidespring.

Bundløse trusser er i hvert fald ikke kedelige

Kvinder bør åbent tale med partneren om behovet for seksuel variation og eventyr, så de sammen kan finde på løsninger, der bringer tættere dem sammen.

- Forestil dig, hvor meget bedre ægteskaber og forhold ville være, hvis par forstod, at når en kvinde begynder at kede sig seksuelt, behøver det ikke at være slut på forholdet.

Det kan være at lave en masse sjove og spændende ting sammen. Det kan også være at eksperimentere seksuelt med nye stillinger og lege og sexlegetøj.

Men det, der virkelig batter i denne sammenhæng, vil snarere være en leg med at åbne forholdet en smule:

Swinger light, hvor man tager fx sexklub, men ikke har sex med andre. Eller en cuckoldleg, hvor hun får lov at flirte - og måske mere - med andre mænd. Eller et decideret åbent forhold, hvor andre relationer kan komme på tale efter fælles overenskomst.


Sponsoreret indhold