Du får min sæd – jeg får et knald

Foto: All Over

Det er jo egentlig det naturligste i verden. En mand og en kvinde knalder, og kvinden bliver gravid. Men i disse tider, hvor stadig flere kvinder kæmper med at bliver gravide, og hvor mange mænds sædkvalitet ikke er ret god, er det ikke altid så ligetil.

Derfor tyr mange par eller enlige kvinder til kunstig insemination hos fertilitetsklinikker over hele den vestlige verden.

Men der findes også de kvinder eller par, der ikke kan lide tanken om at blive en del af et behandlingssystem, og som hellere vil lade en graviditet opstå ved naturlig undfangelse.

Nogle af disse nøjes dog ikke med at spørge en ven eller bekendt. De annoncerer efter en donor. Det er måske ikke så mærkeligt endsige atypisk. Derimod er det nok nyt for mange, at der også er mænd, der udlover deres sæd i bytte for sex.

Den britiske avis Metro.co.uk har fundet en af disse, som kalder sig Terry. Han satte en annonce i et onlineforum, der hedder Craigslist, hvor man kan finde alt fra kærester til en ny kummefryser under overskriften ’Looking to impregnate a MILF’. Altså en klar tilkendegivelse af, at han vil gøre en lækker moden kvinde gravid.

'Vil kneppe en gift kone'

Mere specifikt skrev Terry, at han ‘vil finde en lækker, gift MILF , som vil lade mig komme i hende og gøre hende gravid. Elsker ideen om at kneppe en gift kone med formålet at gøre hende gravid. Jeg kan besøge dig og bare efterlade al min sperm i din fisse og smutte. Helt uforpligtende. Jeg er fri for bade stoffer og sygdomme, og det skal du også være’.

Og Terry havde heldet med sig. Ligesom kvinden. For hun blev gravid efter andet besøg hos parret, der var midt i 30’erne. Tilsyneladende lå problemet hos manden, og det var derfor, de henvendte sig til Terry og hans charmerende tekst.

Han havde håbet på flere omgange end de to. ’Men det virkede for godt,’ siger Terry til avisen.

Tidligere har han gjort en lesbisk kvinde gravid, hvor hendes partner troede, at sæden var blevet sprøjtet kunstigt ind i hende.

 Terry medgiver, at det kan føles lidt tomt, når han hører, at en kvinde er blevet gravid, og at al kontakt så afbrydes. Men han har jo ikke lyst til at være en del af barnets liv eller at betale børnebidrag. Og som han siger.

’Jeg nyder sex. Og ubeskyttet sex endnu mere. Og når du tilmed tilfører den forhøjede risiko for graviditet, når man ikke bruger prævention, så er det virkelig på et ekstra niveau.’

Fænomenet findes givetvis også i Danmark. Og har du prøvet det som enten den ene eller den anden part, vil vi meget gerne høre fra dig/jer.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close