Det frække21. oktober 2017

Derfor skal du ikke onanere med støvsugeren

Har du nogensinde været fristet af suget? Lad hellere være. Se her hvorfor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stoevsuger_1.jpg
 Foto: All Over

Lad os starte med det positive. Også selv om det kan være smertefuldt. For på plussiden er vi mennesker overordentligt fantasifulde og kreative.

På minussiden bliver vi nogle gange lidt for kreative, når det gælder vores seksualitet. Og det remedie, der oftest tages i brug, når det går galt, er støvsugeren.

Således viser en europæisk urologisk undersøgelse, at ud af 48 undersøgte onaniskader, var der en støvsuger involveret i de 36.

Du skal nemlig ikke bare tænke dig godt om, før du giver dig i kast med husholdningsapparatet. Du skal nok helt droppe ideen. For selv om visse personer åbanbart tænker, at det stærke undertryk vil føles godt på kønsdelene, så fungerer de to ting bare ikke ret godt sammen. En støvsuger bør kun bruges til ... at suge støv.

En af de værste registrerede ulykker skete i 1998, hvor en 51-årig mand fra Long Branch, Philadelphia kontaktede politiet og hævdede i telefonen, at nogen havde stukket ham i skridtet.

Men som politiets sikkerhedstalsmand senere fortalte lokalsprøjten: 'Han havde så ikke forstået, at der er et skarpt blad i støvsugeren, lige hvor slangen sluttes til, som skubber støvet ind i posen.'

Manden mistede derfor cirka halvanden centimeter af sin penis, hvorfor han måtte undergå en del kirurgi på hospitalet for at stoppe blødningen.

BRUG I STEDET EN FLESH LIGHT TURBO THRUST

Men det er ikke kun støvsugeren, du skal holde dig fra. Også motorer er en dårlig ide. Det fandt en maskinarbejder ud af, da han forsøgte at gnide sine ædlere dele mod den rem, der drev motoren rundt. Han var så flov over ulykken, at han ventede tre dage med at gå på hospitalet, hvor han bad om at tale med en læge, der kunne kigge på 'mandeproblemer'. Her fortæller en læge følgende rædselshistorie: 'Da patienten havde givet mig lov til at fjerne hans bukser, lå der to eller tre meter ildelugtende gazebind rundt om skridtet, som var svulmet op til det dobbelte af en grapefrugt og var meget ømt. Det var et dampende sår af pus og blod'.

Mandens penis og pung blev klemt fast mellem drivhjulet og remmen. Han fandt først senere ud af, at han havde mistet den venstre testikel, da det hele blev flået op.

Hvis du vil eksperimentere så gør det i stedet frækt og sikkert her

Selv om mænd altid vil være overrepræsenterede i denne del af ulykkesstatistikkerne, skal vi jo ikke glemme, at kvinder også kan bære sig dumt ad. Især i selskab med mænd.

Hold dig derfor til at købe lækre, frække og fornuftige dildoer i stedet for selv at prøve lykken.

En 27-årig kvinde fra Maryland var således i det legesyge hjørne, da hun sammen med sin kæreste besluttede at koble en dildo på en elektrisk sav. Det kræver dig næppe meget hjerneaktivitet at regne ud, at det var en dum ide. Saven skar direkte igennem sexlegetøjet af plastic, og vi skal ikke gå i detaljer med, hvad der præcis skete. Vi vil dog gerne afsløre, at det medførte overordentligt voldsomme indre blødninger.

Parret blev ikke retsforfulgt, da begge parter havde været enige om, at prøve det af.

Sponsoreret indhold