Det frække8. september 2020

Derfor skal du ikke gå i panik, når han ikke får den op

Hvad skal du gøre, når du har mødt en ny fyr, og det kikser lidt eller meget i sengen?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxfour054860.jpg
 FOTO: MEGA

Du har nok prøvet det. Ligget tæt sammenfiltret med en dejlig mand, måske en ny kæreste, og liret hinanden op.

Men noget er galt. Helt galt, for lige meget hvad du gør, er der ikke liv i hans penis.

Det kan få selv den lækreste kvinde med den største selvtillid til at tvivle på egne evner.

Men det er der ingen grund til. For en mands potens kan være påvirket af mange ting, som ikke umiddelbart har med dig at gøre.

Den britiske sexterapeut Tracey Cox, der kan sammenlignes med Joan Ørting, fortæller (https://www.dailymail.co.uk/femail/article-8618687/Tracey-Cox-reveals-sex-issues-DONT-need-worry-new-man.html) hvad en mands manglende erektion an skyldes, ligesom hun forklarer, hvad du som kvinde bør gøre i den lidt akavede situation.

Nyt forhold

Du kender det givetvis fra dig selv. Du har svært ved at give dig helt hen, når du ikke kender fyren så godt. Det betyder typisk, at orgasmen lader vente på sig. Det får både dig og ham til at gå endnu hårdere efter den, hvilket gør, at den slet ikke kommer.

Det samme sker for manden og hans erektion. Når han ikke er helt tryg og føler, han skal præstere en gigantisk stivert, kan det hænde, at den bare slet ikke lystrer. Selvom han er tændt. Endda helt vildt tændt.

Se de nyeste og mest effektive sexlegetøj hos danske sinful.dk

Præstationsangst

Han har præstationsangst. Han vil så gerne give dig, hvad du vil have, han vil så gerne vise, hvad han kan. Han er opsat på at gøre det perfekt. Han vil vise dig, at han ved, hvor knaldeskabet skal stå. Og så er grunden lagt til præstationsangst.

Og har han først oplevet, at dilleren slet ikke bliver stiv i den sitatuation, begynder han at frygte, at det vil ske igen - og det gør det så. En ond cirkel er skabt.

Penis bryder sig virkelig ikke om stress. Stress sammentrækker blodkarrene i penis, hvilket forhindrer blodet i at flyde frit ud i svulmelegemerne.

Din rolle

Her kommer din rolle så til at få betydning. Jo mere afslappet du er omkring, at han ikke får erektion på kommando, desto hurtigere kommer hqn over problemet.

Lad ham forstå, at det er helt normalt, og at du ikke tænker dårlgire om ham af den grund.

Samtidig vil det hjælpe, hvis fokus flyttes til, at han skal give dig nydelse med tunge og fingre, så han (og du) kan glemme sin slappe diller lidt.

Når fokus ikke længere er på penetrationssex, kan kan bedre rumme, at han ikke skal have en stiv pik.

Dette avancerede sexlegetøj hjælper manden med at holde længere

For hurtigt

En anden form for præstationangst kan være, at han kommer meget hurtigt, som i løbet af meget et minut eller to. Det er ikke altid tilfældet, men det kan skyldes, at han frygter, at han vil komme for hurtigt, og denne frygt får ham til komme med det samme. Det, han frygter, sker.

Igen hænger det sammen med, at han så gerne vil gøre det godt og vise sig som en langtidsholdbar superelsker.

Med andre ord kan du vækge at se begge former for penispanik som udtryk for, at han faktisk kan lide og og synes, du er sexet.

Uerfaren

En anden negativ ting, du kan opleve med en ny kæreste, er, at hans sex moves skuffer dig fælt: Han er simpelthen uerfaren eller dårlig til det der sex.

Heller ikke her skal du gå i panik og smide ham ud af sengen eller forholdet.

For dels er der den lille, men meget vigtige deltaje: Kvinder er forskellige, så hvad han er vant til fra sine tidligere partnerne, virker nødvendigivis virker med dig. Ikke to punanis eller deres ejere er ens, når det handler om sex.

Desuden skal huske på, at øvelse gør mester, og hvis han er det mindste nysgerrig på dig og dine behov, kan han sagtens lære det.

Du skal også blot selv være villig til at lære fra dig og samtdig være tålmodig med hans fumlen.

Kropssprog

Er du lidt genert, kan du lægge ud med at bruge dit kropssporg til at guide ham på rette vej.

Når der er noget, du kan lide, giver du den lidt ekstra gas med højere støn og dybere kys, så han fatter, at du kan lide, hvad han bedriver.

Og når du ikke bryder dig om hans teknikker, kan du fjern din krop eller den involverede kropsdel lidt fra hans - eller endnu bedre: før hans penis, mund eller fingre eller penis, hvor du ønsker den.

Det er ikke altid tilrådeligt bare at vrisse nej. For så går han sikkert i stå istedet. Prøv med' jeg kan virkelgi godt lide, når du gør sådan her,' og så vise ham det.

Det er en fin balancegang med manden skørbelig selvværd: For på den ene side vil mænd gerne have taktfuld og konstruktiv feedbark - men den anden side er de ikke så vilde med at få en brysk ordre om at gøre noget andet, for det kan nemt som om, at alt hvad han gør er kikset.

Trænger du til en hurtig og stor orgasme, så vælg en orgasmesikker Womanizer

Sponsoreret indhold