Det frække9. juli 2020

Fra slap til stenhård penis

Få styr på dine rejsningsproblemer med disse effektive hjælpemidler.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/uge28_seoghor.jpg
 Foto: Shutterstock

Hvis du lider af enten midlertidige eller vedvarende rejsningsproblemer, så er du langt fra alene. Cirka hver anden mand oplever denne udfordring på et tidspunkt i løbet af sit liv.

Der kan både være fysiske og psykiske grunde til at man oplever rejsningsproblemer. Heldigvis findes der masser af sexlegetøj (sponsoreret link), der kan hjælpe dig med at opnå den fyldige og kraftfulde erektion, som du er vant til.

Vi har kigget nærmere på 3 stykker sexlegetøj, du kan bruge som hjælpemiddel mod rejsningsproblemer.

Penispumper

https://imgix.seoghoer.dk/baseks_klassisk_penis_pumpe.jpg

Vi begynder med en helt almindelig penispumpe, der danner et vakuum omkring penis. Det stimulerer blodtilførslen og giver en midlertidigt hårdere og fyldigere erektion. Hvis du vil opnå det bedste resultat med penispumpen, kan du kombinere den med en penisring. Det vil give dig en endnu større og længerevarende rejsning, som du kun kan blive glad for.

Se den mest populære penispumpe (sponsoreret link)

Penisringe

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_penisring_saet_3_stk.jpg

Som beskrevet ovenfor, så er pensiringe et godt hjælpemiddel til at opnå en større og længerevarende rejsning. Pensiringen strammer omkring skaftet, hvilket hjælper med at holde blodet i din penis, så erektionen bliver fastere, mere fyldig og varer endnu længere. Bruger du penisringen sammen med en penispumpe, skal du sætte ringen på inden du bruger pumpen.

Køb et sæt med 3 billige penisringe (sponsoreret link)

Stimulerende Gel

https://imgix.seoghoer.dk/viagel_stimulerende_gel_til_maend_30_ml.jpg

Handler dine problemer mere om, at du gerne vil opnå en øget følsomhed, så skal du i stedet kigge med en slags stimulerende gel. Det kan hjælpe dig med at øge blodgennemstrømningen, så du kan mærke mere, fordi din penis bliver ekstra sensitiv. Denne gel fra Viagel kan både bruges til forspillet, under sex eller i forbindelse med onani.

Oplev en øget sensitivitet i penis (sponsoreret link)

Penisvibrator

https://imgix.seoghoer.dk/hot_octopuss_pocket_pulse_penis_vibrator.jpg

Vi slutter lige af med en lille bonus! Det her er nemlig ikke et hjælpemiddel mod rejsningsproblemer, men til gengæld kan den hjælpe dig med at få udløsning - også selvom du ikke har opnået en erektion. Denne frække lille sag har to motorer, der understøtter dine op og ned bevægelser, hvilket sørger for at hjælpe dig helt i mål, hver gang.
Få en kraftfuld udløsning med en penisvibrator (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold