Denne oversete detalje ved kvinder tænder mænd - og kvinder

Bella Hadid, der tidligere er bedømt som verdens smukkeste kvinde, videnskabeligt set, bruger her stiletter, som giver det rette svaj i lænden.

Bella Hadid, der tidligere er bedømt som verdens smukkeste kvinde, videnskabeligt set, bruger her stiletter, som giver det rette svaj i lænden.

FOTO: MEGA

Mens videnskabsfolk i det meste af verden har forsket intenst i coronavirus og pandemiens konsekvenser, og NASA har landet et fartøj på Mars, har et lille hold universitetspsykologer i Ungarn set på et lidt mindre dramatisk, men ikke mindre interessant emne:

Kvinders brug af høje hæle og hvorfor mænd mon tænder på det.

Boost din onani med super tilbud fra sinful.dk

Høje hæle

Forskerne bag studiet undersøger, med basis i evolutionslæren, hvordan brugen af ti centimter høje hæle ændrer kvindens holdning i den nedre del af ryggen.

Kvinden svajer lidt mere i lænden (vistnok for at holde balancen), og det lille ekstra strut er angiveligt yderst tiltrækkende for mænd.

Sexet

Tidligerere er forskere kommet frem til at den optimle vinkel i lændesvajet er cirka 45 grader:

Kvindens ideelle svaj i lænden er angiveligt 45,5 grader...

52 kvinder deltog i studiet. De skulle gå model med enten flade sko eller med otte-ti centimter høje hæle, mens de blev videofilmet fra siden, uden man kunne se hverken ansigt eller fødder.

Få større penis her

Ved at sørge for, at man ikke kunne se kvindens fodbeklædning, fik man frasorteret den mulige fejlkilde, at skoene i sig selv ville påvirke, hvad man synes om kvinden.

Herunder kan du se et ekspempel fra studiet, hvor en kvinde går uden og med høje hæle. Advarsel: Forskellen er så lille, at du næppe opfatter den.

Andre 108 mænd og kvinder skulle så bedømme, hvor attraktiv kvinderne på videoerne var, når de defilerede forbi med og uden hæle.

Forskerne målte desuden modelkvindernes svaj i nedre ryg med og uden sko på.

Og ja, kvinderne i de høje hæle blev konsekvent bedømt som mere attraktive af både kvinder og mænd.

Derfor

Og hvorfor tænder mænd så på kvinder med det der svaj?

Det skyldes, ifølge forskerne, at en kvinde med netop det svaj, de 45 grader, har mindre risiko for skader i rygsøjlen under graviditet. Således har hun en evolutionær fordel - og det er det, man tænder på.

Kvindens skønhed, som udtryk for hendes sundhed og fertilitet, er evolutionært set udtrykt i det ideelle hofte-taljemål på 0,70. Altså hvor taljens omkreds er 0,7 i forhold til hoften. Tænk på den klassiske timeglasfigur.

Forskerne forklarer, hvorfor også kvinder anser de højhælede kvinders figur som mere attraktive.

Dels er kvinder gerne seksuelt mere flydende og kan således tænde på andre kvinder, og dels er kvinder, som en del af konkurrencen mod andre kvinder, dygtge til at bedømme kønsfællers seksuelle tiltrækningskraft.

Kvinder anvender ikke kun stiletter til at hævde sig på kødmarkedet - rød læbestift, lingeri, der booster bryster og balder samt en holdning med ekstra struttende svaj på insta-fotos fra hjemmetræningen bruges også.

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close