Nyheder28. april 2018

WAUW! Nina Agdal i bar numse og stiletter

Nina Agdal deler frækt billede på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nina-agdal-top-28042018.jpg
 Foto: All Over Press

Dejlige 26-årige Nina Agdal leverer endnu en gang bevis for, at hun sammen med model-kollegaen Josephine Skriver er en af Danmarks absolut smukkeste eksportvarer.

Det sker på instagram, hvor modellen, der til daglig bor i New York, poster et billede som yder hendes smukke krop fuld retfærdighed.

Liggende på en seng med numsen bar og ikke iført andet end stiletter udgør danske Nina en fristelse for selv den mest forbenede træmand.

Billedet har fået 132.000 likes og mere end 2.000 kommentarer.

De fleste kan lide, hvad de ser og kommenterer positivt, men der er også dem, der mener, at Nina skulle tage noget mere tøj på.

Det gælder blandt andet en af hendes danske følgere, der skriver.

- Hvad med noget selvrespekt? Eller noget kærlighed. Find dig en mand, skriver personen, der gemmer sig bag instagram-navnet "humble 7859".

Flere af hendes følgere skriver dog, at hun blot skal ignorere de negative kommentarer.

Men Nina Agdal har en veludviklet humoristisk sans, så i et nyt post har hun taget minimalt mere tøj på og skriver til billedet, hvor hun er iført en mikroskopisk bh og bikinitrusser, som hun ser ud til at være ved at krænge ned over hofterne.

- Jeg har taget lidt tøj på for jeres skyld - værsgo!.

Og Nina har da absolut heller ikke noget at skamme sig over - tværtimod bør hun være stolt over sin smukke krop.

Tidligere i år blev hun fravalgt til et magasin, som hun havde lavet et fotoshoot for.

Magasinet mente pludselig ikke, hun levede op til deres krav - hun var i deres øjne for stor og større end på billederne i sin model-mappe.

Nina Agdal: - Jeg er stolt af min krop

Det fik den danske unge kvinde til at kaste sig ind i kampen mod skønhedsidealerne i modebranchen.

- Efter et år, hvor jeg har taget et par skridt tilbage fra det urealistiske og ufølsomme pres i branchen for at gøre noget ved den lammende sociale angst, jeg lider af, gik jeg ind til netop de optagelser som en 25-årig kvinde, der var sundere end nogensinde og havde det bedre med mig selv end nogensinde før, skrev Nina på Instagram. - Nogle dage kan jeg være i de størrelser, man er iført på catwalken, andre dage er jeg en størrelse 34 eller 36. Jeg har aldrig været tynd som en pind. Og nu mere end nogensinde elsker jeg mine kurver og arbejder hårdt i træningscentret for at forblive stærk og ikke mindst for at bevare min forstand. Jeg er stolt over, at min krop har udviklet sig, siden jeg begyndte i branchen som en 16-årig PIGE med usunde, utilstrækelige spisevaner, fortsatte Nina Agdal sit indlæg, hvor hun postede et af de fotos, hvor kunden syntes, hun var for tyk. Ugen efter var hun på amerikansk TV i den bedste sendetid, hvor hun fortsatte sit korstog mod de forkvaklede skønhedsidealer. Og til danske "humble 7859" oven for, kan vi oplyse, da vedkommende tilsyneladende ikke følger særlig godt med i Ninas liv, at hun både har en mand og masser af kærlighed i sit liv. Hun har i snart et år været kæreste med den to år yngre mandlige model Jack Brinkley-Cook, som hun kisse-misser med på billedet herunder.
https://imgix.seoghoer.dk/nina-kys-28042018.jpg
Nina og kæresten Jack Brinkley-Cook. (Foto: All Over Press) Det er ikke mere end et par uger siden, at Jack fotograferede Nina helt nøgen i naturen. Det kom der naturligvis også et smukt billede ud af, som du kan se neden for.

Kan du ikke få nok af dejlige danske Nina har vi herunder samlet et kæmpe galleri med billeder af den smukke Hillerød-kvinde:

Kæmpe galleri med Nina Agdal - Kun billeder af hende

Sponsoreret indhold