Det frække28. september 2023

De frække messer: - Voksne, der leger mere, smiler mere..!

Efterårets Erotic World messer vil gøre sex mindre skamfuldt
cropped view of young man biting laughing girlfriend while lying in bed
Messe-arrangør vil gerne inspirere danskerne til at lege mere, fordi leg er sundt og sjovt og sexet for voksne.
 FOTO: Colourbox.com

Så kører efterårets Erotic World messer igen:

Som altid er syndigt saftig blanding af dildosalg og inspirerende foredrag, fadøl og frække strippere m/k samt tusindvis af nysgerrige danskere på jagt en efter på opleveren.

Og det får de med eftertryk i år, mener arrangøren Dennis Fuller.

For det er nemlig mere normalt end nogensinde, både det der sex og de der erotiske messer, hvilket også er taglinen på de reklamer, der kører på fx The Voice og Nova FM.

Så hvordan har I opgraderet sexmesserne?

- Hørhov, jeg stopper dig lige. Det er ikke sexmesser. Vi ser dem som erotik- og samlivsmesser, hvor publikum lærer noget om deres sexliv, parforhold og lyster. De har udviklet sig fra sexmesser, som man primært tog til for at underholdt og pirret, til i dag, hvor vi kommer meget bredere ud.

Fjernbetjent sexlegetøj giver parret et ekstra frækt gear

- Bortset fra det har vi opgraderet over hele linjen. Vi har større og bedre og flere skærme over hele hallen - også udenfor i spiseområdet. Her transmitterer vi dels hvad der sker på scenerne, dels hvad der foregår på messens mange mindre områder, fx Ladies Lounge, siger Fuller, som selv kommer til at være reporteren med kameraholdet.

Fuller peger også på, at BDSM-scenen er udvidet både i størrelse og hvad angår shows. Blandt andet vil man kunne se wax-play med UV-lys.

- Så man kan se den smeltede stearin lyse på kroppen hele tiden.

Normalisere

Fuller vil gerne have, at messerne er med til at normalisere hele samtalen om sex.

- Vi skal være bedre til at tale åbent om sex, både privat og i samfundet. Vi skal bort fra det lidt skamfulde. Altså hvorfor tør kvinden godt sige til sin mand, at han skal putte lidt mindre salt i gryderetten, men ikke tør fortælle ham, hvad han bør gøre, når han slikker hende?! lyder det fra arrangøren, som peger på, at en stor del af publikum er voksne par.

Hvert år besøges messen i Valby Hallen af flere end 25.000 danskere i alle aldre. I Randers kommer over 20.000.

Kom i god tid: Sinfuls julekalender er landet

- Det er klart et tegn på, at vi er med til at åbne for samtalerne om sex derhjemme, folk bliver inspirerede og underholdt og en mere end en smule klogere efter at have været på messen en hel aften - eller weekend. Selvfølgelig er der også singlemænd, men publikum er langt være diverst, siger Fuller, der også henviser til, at LGBT+miljøet er repræsenteret ved fx sexshoppen Homowares store område, hvor man både kan blive vakuumpakket i latex og se hundegården, hvor flere puppies leger lystigt, blandt andet den nykårede Mr. Puppy.

Kan du give mig een god grund til at tage på messen?

- Messen er en lang invitation til leg, og voksne, der leger mere, smiler mere. Og bliver bedre forældre.

Læs mere om Erotic World her. De finder sted i Valby Hallen 6.-7.-8. oktober. Og i Arena Randers 3.-4.-5. november. Entrepriser fra 100 kroner.

Sponsoreret indhold