Det frække23. september 2023

Mere smæk på erotikmesserne

Efterårets Erotic World opgraderer med større BDSM-scene, hvor der skal piskes en hed stemning op
Dan swinger pisken på messerne.
Dan swinger pisken på messerne.
 Foto: sadistenstoolbox.dk

Det begyndte med en lille stand på et par kvadratmeter på e Sexmessen i KB Hallen i 2011, hvor Dan Lei solgte sine hjemmelavede piske. Det var dengang KB Hallen brændte.

Siden begyndte den store mand at fylde mere og mere, da Erotic World-messerne kom på banen. Han piskede kvinder til orgasmer på sin stand, der år for år er blevet større.

Her finder du alt til dine bondagelege

Dan Lei giver stadig kvinder piskeorgasme, men har Lei og resten af BDSM-holdet har udvidet tilstedeværelsen på messerne endnu en gang. Han har ansvaret for hele det sorte univers.

- I år får vi mere plads på scenen, vi komme til at lave flere shows, hvor der er mere fokus på bredden af BDSM. Blandt andet wax-play. Dem, jeg har med på scenen til at underholde, er teknisk og fagligt dygtige, siger Lei, der både har sadistenstoolbox.dk og en BDSM-klubben KinkClub i Skive.

Sinfuls frække bokse bringer par tættere på hinanden

Han oplyser, at det er planen, at shows fra BDSM-scenen bliver filmet og sendt rundt til skærme i hallen.

- Jeg synes, når man har en niche-butik som mig, har jeg også en pligt til at oplyse. Det fylder en masse på messerne. Jeg - og resten af mit hold - synes, det er super spændende at give folk de oplysninger, de skal bruge, så de på et oplyst grundlag kan forholde sig til, om der er noget af det, de vil prøve - eller bare bliver bekræftet i, at det ikke er noget for dem. Men BDSM har aldrig være så ‘normalt,’ som det er nu.

Ragnarok

Dan Lei har en ny serie piske med på messen:

- Den hedder Ragnarok - jeg har taget udgangspunkt i den nordiske mytologi. Og det, der gør dem anderledes, er længden. Det lange, tynde håndtag giver en større centrifugalkraft. Dermed skal man bruge mindre kraft på det, og der er nemmere at være præcis i forhold til at ramme på en mindre overflade. Det gør også noget spændende ved modtageren.

Sexmøbler til det nysgerrige par

Desuden har Lei denne gang lidt fokus på masker og åndedrætskontrol, så de har også lidt udstyr med til, oplyser sadisten, der glæder sig til årets messer:

- Jeg synes, det er tydeligt, at den nye stil, som messen er begyndt at køre, er godt for os alle. Jo mere inspiration og oplevelser, som folk kan få, jo bedre er det for os alle, publikum, butikkerne og messen.

Efterårets messer kommer til Valby Hallen 6-7-8. oktober og til Arena Randers 3-4-5. november. Priser fra 100 kroner. Læs mere her.

Sponsoreret indhold