Det frække 23. november 2021

Danske Mathilde slår endnu en sex-rekord

Den danske sexshop sinful.dk vinder for 7. gang i træk eftertragtet pris
FOTO: Tobias Nicolai

I 2008 fik Mathilde Mackowski og hendes daværede kæreste Tonny Andersen en god ide.

Den frækkeste black friday på nettet er her

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De ville lave en online med sexlegetøj, som ikke skulle være alt for pornoagtig.

- Vi begyndte på den samme snak om sexlegetøj, fordi vi selv brugte det. Vi købte produkterne i butikker og online, men vi følte aldrig, at vi blev taget seriøst. Pakkerne kom ikke til tiden og produkterne gik fra hinanden, fordi kvaliteten var dårlig. Så vi tænkte: 'Hvorfor er der ikke nogen, der gør det her bedre?', fortæller Mathilde Mackowski i en pressemeddelelse.

Og det viste sig at være noget, de kunne gøre bedre end de fleste andre: For 7. gang i træk har sinful.dk fået Børsens Gazelle-pris. 

Den gives til virksomheder, der i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst har fordoblet omsætningen over de fire år. I 2020 vækstede firmaet i Aarhus med 38 procent og omsatte på den frække side af 300 millioner kroner.

Spar 31 procent på revolutionerende klitoris stimulator

Rekord

Her på tærsklen til december kan sinful fejre rekord for en af deres andre gode ideer. Den sexede julekalender med frække gaver bag de 24 låger sætter igen salgsrekord:

Der er allerede solgt 60 procent flere end samme tidspunkt sidste år, hvor den da også blev udsolgt - som de fire foregående år.

Sinful vil ikke ud med det præcise tal, men med annoncer på både tv og Rådhuspladsen og busser og de store onlinemedier er vi givetvis oppe i toppen af de femcifrede.

Mathilde har dette bud på, hvad kalenderen kan: 

- Lysten til at bringe mere passion, leg og intimitet ind i parforholdet fylder mere og mere - og det er netop dét, som julekalenderen kan. Den kan bringe par endnu tættere sammen og skabe oplevelser, som de aldrig glemmer.

Mathilde og Tonny er ikke længere kærester, men de er stadig businesspartnere i sinful.dk, som sidste år fik en kæmpe kapitalindsprøjtning af kapitalfonden Polaris. Den købte 57,7 procent af virksomheden.

Her er Danmarks frække Julebyer

Shoppen har også set nærmere på, hvilke byer der relativt set har købt fleste julekalendere. Her topper Middelfart, tæt fulgt af Vejle og Silkeborg.

Top 10-listen over Danmarks frækkeste julebyer

1. Middelfart (2,18)

2. Vejle Øst (2,15)

3. Silkeborg (2,11)

4. Korsør (2,08)

5. Randers SØ (1,96)

6. Skjern (1,94)

7. Augustenborg (1,93)

8. Odense M (1,88)

9. Storvorde (1,82)

10. Vemmelev (1,80)

Tallet i parentes viser, hvor mange julekalendere, der er købt i byen i forhold til landsgennemsnittet. Alle tal er udregnet på baggrund af ordrer fra den 15. september til og med den 15. november. Byer med under 2000 indbyggere er ikke nævnt for at sikre kundernes anonymitet.

Sponsoreret indhold