Det frække29. maj 2024

Brian står bag millioner af udløsninger - måske også nogle af dine

Juristuddannet entreprenør med vilde ideer, høj cigarføring og skør humor lancerer endnu mere udstyr, der skal give herrespilleren et boost
Brian demonstrer sin seneste opfindelse, VacuGlide.
Brian demonstrer sin seneste opfindelse, VacuGlide.
 Foto: autoblow.com

Brian Sloan er på mange måder et særsyn i sexbranchen eller for dens sags skyld alle brancher: Både jurist og humorist, både talnørd og succesfuld entreprenør, både innovativ bagmand og skør frontfigur.

Husk: Maj er International Masturbationsmåned på Sinful

Og så har endda både selvironi og selvindsigt nok til at erkende, at han første bud på en mandeonanimaskine Autoblow var et pinligt produkt, da det kom på gaden i 2008.

Men Autoblow 2, der kom til verden gennem en yderst succesfuld crowdfunding-kampagne, lagde i 2014 verden og hans site ned.

Siden har Sloan igen og igen fyldt medier med innovativt onaniudstyr og skøre konkurrencer som smukkeste vulva, anus og boller.

Senest har han lanceret Autoblow AI Ultra og VacuGlide.

Ultra

Autoblow AI Ultra største udvikling i forhold til Autoblow AI er, at den kan forbindes til wifi og et stort bibliotek af sexvideoer. Maskinens bevægelser synkroniseres med, hvad der sker i videoerne.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-05-13/ab.png
 Foto: sinful.dk

Anmelderne på blandt andet reddit her og her melder, at Ultra er lysår bedre end sine kluntede forgængere - der sammenlignes med at få et blowjob af RD2D og at blive knaldet af et rigtigt menneske. Ultra er angiveligt også langt mere lydsvag, let at styre og så virker vakuumfunktionen optimalt.

Den stimulerer hele dilleren og passer således også til mindre penisser og kan endda stemmestyres (på engelsk). For nørderne er der mulighed for at lege med API'en og kode egne onanitrytmer.

VacuGlide

VacuGlide er simplere, men ikke mindre dramatisk og klodset. Heller ikke er egnet til en hurtigt spiller. Det sugende og pumpende vakuumsleeve er forbundet med en pumpestation, der styrer vakuummet.

Du kan se Sloan demonstrere den her.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-05-13/2024-05-13_09-11-02.png

Her kan du i den grad blive suget tør af den monstrøse malkemaskine.

En bruger forklarer på reddit, at det er den bedste maskine fra Brian, han har haft dilleren i:

'Sugningen på denne tingest er virkelig den bedste følelse, jeg nogensinde har oplevet. Du vil sjældent have lyst til at bruge andet. Jeg kan sige, at det er et stort plus, at den leveres med tre forskellige sleeves. Der er dage, hvor du har brug for variationen. Den kan variere fra blid og let, perfekt til lange sessioner, til et hurtigt tempo med meget stærkt sug - hvis du ønsker det.'

Begge maskiner koster lidt mere end et enkelt greb i lommen. Faktisk skal du bløde 5495 kroner for pumpen og 1895 for Autoblow AI Ultra.

Sloans seneste projekt går ud på at udvikle en Autoblow, som kan styres ved tankens kraft.

Sponsoreret indhold