Det frække24. januar 2024

Alle boller er grimme: Nogle dog lidt mindre end andre

Nosseforskere melder klart ud: Ingen synes løgposer er pæne
Man scratch the itch with hand , Penis, itching, Concept with Healthcare And Medicine.
I bedste fald står bollerne i skyggen af penis.
 FOTO: Colourbox.com

Dilleren kan være pæn og afspejle en mands personlighed, viser videnskaben.

Bollerne, derimod, dem er der ingen, der synes er pæne.

De bedste penis- og kugleringe

Faktisk viser ny nosse-forskning (ja den slags findes åbenbart), at løgposen anses som ret grim. Nogle dog lidt mindre grimme end andre.

Forskerne fik lidt over 600 mænd og kvinder til at bedømme fotos af fire forskellige sæt løgposer. Nogle af disse fotos var behandlet, så testiklerne enten var større eller mindre og kortere eller længere end originalen. Uden dog at overskride normalen i begge ender.

I studiet hedder det:

'For at vurdere deltagernes subjektive opfattelse af pungens tiltrækningskraft præsenterede vi dem for frontale fotografier af i alt fire forskellige punge; bredden og længden af pungen på hvert billede var blevet ændret otte gange, hvilket gav ni billeder pr. pung. Deltagerne blev bedt om at bedømme alle 36 billeder på en glidende skala fra -3, "meget uattraktiv", til +3, "meget attraktiv".'

Få større diller her

Det viste sig, at både mænd og kvinder syntes alle fire sæt var ret uattraktive. Kun sæt fire fik en lille positiv bedømmelse - af mænd. Og ud af de ni versioner af sæt fire kunne mænd bedst lide foto 1, mens kvinder foretrak foto 9. At kvinderne således vælger de største nosser og mænd de mindste som de mindst grimme, har forskerne ingen forklaring på.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-22/nosser.png
Den mindst grimme.
 Foto: Journal of Cosmetic Dermatology

Personlighed

Bollebedømmerne fik også lavet personlighedstest i forhold den anerkendte Femfaktormodel. Forskerne ville se, om personligtræk som åbenhed og udadvendthed hang sammen med, om man kunne lide testiklers udseende.

Det gjorde de ikke. De tyske forskere kunne heller ikke finde sammenhæng mellem brugenes pornoforbrug og deres syn på løgsækkene. Heller ikke alder havde nogen betydning:

Konklusion: Alle hader boller.

Det er lige til at få lange løg over. Hvilket også er det, de fleste mænd, som søger nossekirurgisk hjælp, vil have afhjulpet.

Global konkurrence

Konklusion er altså temmelig klar, men allerede tilbage i 2016 lavede IT-entreprenøren Brian Sloan lavede en global skønhedskonkurrende for løgposer, som pegede i samme retning:

1000 mænd fra 35 lande (seks fra Danmark) sendte billeder af deres testikler ind. På en skala fra 1 til 10 får langt de fleste bundkarakterer. Kun otte deltagere fik et gennemsnit på fem eller højere.

Realistisk dildo i stor størrelse - med små boller

Sloan havde tidligere lavet en skønhedskonkurrence for vulvaer. Den fik et helt andet resultatet: Det store antal lave karakterer var bemærkelsesværdigt, og alle typer løgposer var således utiltalende - i gennemsnit.

'Vi havde håbet, at resultatet ville vise, at den flotte scrotum findes. Vi havde håbet, at når man tænker på scrotums store biologiske betydning, så ville folket bedømme nogle af dem som smukke. Men data viser, hvad mange måske ville havde sagt var åbenlyst: Der er intet attraktivt ved scrotum, uanset hvordan den ser ud.'

Sponsoreret indhold