8 Tinder-tips fra Tinder-bosserne selv

Foto: Aller Media

For nogle kommer den dumpende helt af sig selv, når de mindst venter den. Andre må lede lidt mere efter den.

Kærligheden altså.

Og et af de mest populære steder at lede er på datingapplikationen Tinder, der tæller estimeret 50 millioner brugere på verdensplan, hvoraf langt størstedelen er singler. Og som brugere af appen ved, så handler det om at tiltrække sig den rette opmærksomhed på ganske kort tid, for ellers er man Swipet til venstre og ud i glemselen.

Men hvad virker så? Det ved man mere om hos Tinder selv end nogen andre steder, for der har man enorme datalagre liggende, og det er bare at dykke ned i tallene.

Her er så 8 tips fra Tinder selv

  1. Udfyld din bio ordentligt. Hvis din profil bare er efterladt blank, har folk ingen ide om, hvem du er.
  2. Drop solbrillerne. Det kan godt være, at du selv synes, at du ligner en Hollywoodstjerne, men det reducerer dine højreswipes med 12 procent, når dine Ray-bans kommer på.
  3. Sig omeleeeeeet – eller noget. Det er en fremragende ide at smile på dine billeder. Du virker mere imødekommende, åben og positiv, og i praksis giver det dig 14 procent flere højreswipes.
  4. Find det rette tidspunkt til at swipe. Kærligheden kender ingen tid, men det gør de andre brugere på Tinder. Og det er for at være helt præcis søndag eftermiddag. De ter nemlig det tidspunkt, hvor flest andre brugere er online i færd med at lede efter et kn … øh, kærligheden.
    Hvis du vil være sikker på at få god sex så se her (sponsoreret link)
  5. Skil dig ud fra mængden. Det går stærkt derinde, og det betyder, at du med fordel kan gøre noget for ikke at ligne alle de andre. Så hvis du kan fange modtagerens interesse med noget skinnende eller lyst, som står frem, så har du en fordel. I denne er du garanteret opmærksomhed (sponsoreret link)
  6. Sæt ’smart photos’ til. Det betyder, at Tinders algoritmer først tager et tilfældigt billede af dem, du har lagt op og viser til din potentielle date, hvorefter den til sidst udvælger det billede, som flest har reageret positivt på.
  7. Lav en kobling til din Instagram-profil. Det gør både din datingprofil mere interessant, men gør også at man kan se dine seneste billeder og få en bedre fornemmelse af, hvem du er.
  8. Vær dig selv og vis respekt over for alle.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close