Det frække
16. februar 2016

Annonce: Annonce: Fun Toys – utraditionelt sexlegetøj

Har du lyst til at prøve sexlegetøj, der er lidt ud over det sædvanlige? Funtoys
SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fun_toys_gjack2.jpg
 (Foto: Sexshop.dk)

Fun Toys startede oprindeligt fordi et ægtepar blev skuffede over det udvalg af sexlegetøj, som de fandt i den lokale sexbutik. Det blev startskuddet til en række revolutionerende stykker sexlegetøj der har vundet masser af priser for sit trendskabende design og den gennemtænkte funktionalitet.

Jack Romanski og hans kone var et helt almindeligt, seksuelt eventyrlystent ægtepar. Men udvalget af sexlegetøj i Londons sexbutikker var – for dem – mildest talt skuffende. Det triggede den indre opfinder hos den finurlige ingeniør, der havde speciale i silikone til brug i rumfartsindustrien. Så snart kastede han og konen sig over at udvikle en masse nyt og spændende sexlegetøj. Det blev til firmaet Fun Toys, der bl.a. forhandles herhjemme af sexshop.dk.

Gvibe – en anatomisk vibrator
En af de første produkter var den anatomiske vibrator Gvibe, der netop er udsendt i en opdateret og endnu mere kraftfuld version 2. Det noget utraditionelle Y-formede design er især velegnet til stimulation af g-punktet og området lige omkring dette. Når de to grene klemmes sammen, er den nem at føre op i skeden.

Kontrol-knapperne til de 6 forskellige vibrationsmønstre er ergonomisk placeret på håndtaget. Vibrationerne kommer fra 3 meget kraftfulde motorer, hvoraf 2 sidder i spidserne og 1 sidder i skaftet på produktet.

https://imgix.seoghoer.dk/fun_toys_gvibe.jpg
 (Foto: Sexshop.dk)


Gvibe er en utraditionel g-punktsvibrator der er specielt designet til at stimulere g-punktet og området omkring dette (Foto: Sexshop.dk)

Gring – en anderledes fingervibrator
Gring er en såkaldt fingervibrator der kan sættes på en eller flere fingre så de inciterende vibrationer kan brede sig til de af kroppens erogene zoner du eller din partner berører. Samtidig kan den fungere som fjernbetjening til de andre Fun Toys produkter. Det kan der bestemt komme meget godt ud af.

Gring er udstyret med 6 forskellige vibrationsmønstre, er 100 procent vandtæt, og kan køre 4 timer på en opladning. Så der er kraft nok både til det frække og til at behandle en øm nakkemuskel.

Gjack – dildo-vibrator med næsten naturtro overflade
Gjack er en dildo-vibrator med en silikoneoverflade, som Fun Toys selv kalder for Bioskin. Her kommer Jack Romanskis ekspertise ud i silikoneprodukter virkelig til sin ret. Det næstbedste ved Gjack er den kraftige og meget lydsvage motor, der lige som de andre Fun Toys produkter har 6 forskellige vibrationsmønstre og holder til 4 timers drift på en opladning.

https://imgix.seoghoer.dk/fun_toys_gjack.jpg
 (Foto: Sexshop.dk)


Gjack er en ren showcase i hudægte silikone og kraftfulde, næsten lydløse vibrationer (Foto: Sexshop.dk)

Hvad er ringen i bunden så til? Ligesom på Gvibe sidder kontrolpanelet oven på en ring i bunden af vibratoren. Det giver mulighed for at du kan få godt fat om kalorius og samtidig let kan styre den med kontrolpanelet oven på ringen.

Andre spændende produkter fra Fun Toys
Ud over disse tre har Fun Toys også buttpluggen Gplug og de to bækkenbundskugleprodukter Gballs og Geisha Balls, der begge tidligere har været omtalt her på siden.

Flere produkter er løbende på vej og med den opfindsomhed firmaet allerede har lagt for dagen, er der virkelig grund til at lægge mærke til deres nyheder.