Det frække 15. november 2017

6 grunde til at have mere sex

Nej, der er ikke mange gyldige undskyldninger for at sige nej
Foto: All Over

Lad os lige glemme nydelsen et øjeblik. For måske er din partner en af den slags, der hellere vil gøre livet op i videnskabelige fakta end følelselsmæssige forhold.

Disse mennesker har ikke altid respekt for, at I skal knalde (sponsoreret link), bare fordi 'du har lyst til det'. Her skal der helt andre boller på suppen.

Med dette i tankerne gør vi dig sammen med legetøjsproducenten LELO (sponsoreret link) nu en stor tjeneste. For her er nemlig seks pointer, du kan bruge, når han eller hun næste gang siger nej til sex.

1. Du taber dig. Sex er ikke blot en form for workout (en særdeles behagelig for for workout), som forbrænder kalorier. Akten fungerer også regulerende i forhold til din appetit og din lækkersult. Din krop producerer nemlig fenatylamin, som er en form for naturligt amfetamin, der ligeledes reducerer trangen til junkfood, overspiseri og cigaretter.

2. Din hud bliver smukkere, når du får orgasme. Et stærkt flow af endorfiner er godt for huden. Kroppen udskiller desuden hormonet DHEA, som får dig til at se yngre ud.

3. Sex lindrer dine smerter. Det er blandt andet derfor 'Ikke-i-aften-skat-jeg-har-hovedpine'-undskyldningen' er særligt dårlig. Den oxytocis, der bliver frigivet, er et naturligt opiat, og det er virksomt mod både migræne og PMS-smerter.

4. Du lever længere, hvis du har regelmæssig sex (sponsoreret link), og det styrker dit immunforsvar. Blandt andet gør stoffet immunoglobulin A din krop i stand til bedre at bekæmpe infektioner.

5. Blodgennemstrømningen i kønsdelene øges. Det samme gør de seminale og vaginale væsker (sponsoreret link) i kønsdelene, og det betyder, at de får tilført frisk ilt, som har antibakterielle fordele og øger din resistens over for sygdomme.

6. Mænd der har mindst 21 udløsninger om måneden (sponsoreret link) sænker risikoen for protatakræft med hele 33 procent. Der er ikke noget, der indikerer, at det dobbelte antal gange skulle være en yderligere fordel, men det skader vel ikke at forsøge?

Sponsoreret indhold