Det frække2. august 2017

7 ting der er et kæmpe turnoff for kvinder

Er du enig i disse kvinders største turnoffs?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/disgusted.jpg
 Foto: All Over

Historien er så gammel som selve mennesket. Alt for mange mænd forstår alt for lidt af, hvordan kvindekroppen og naturligvis kvindehjernen fungerer.

Og det betyder, at mange knald ender med at blive en virkelig elendig oplevelse for kvinden, mens manden selv synes, at han er guds gave til det smukke køn.

Og i en tråd på det sociale netværk Reddit, stillede en kvinde spørgsmålet 'Hvad går dig mest på nerverne under sex?'. Og det var ikke så lidt

Flere tusinde svarede, og her er så de syv ting, som flest kunne nikke genkendende til.

1. Jeg så en fyr, der hele tiden ville pirre mig ved at blive ved med at stoppe og starte igen og igen. Og hver gang han stoppede, sagde han 'HA!'. Det er en kunstform at gøre det, og det var ikke den.

2. Manglende feedback. Hvis jeg giver min kæreste alt det bedste, jeg har, og han bare ligger der og stirrer stille på loftet, som om han tænker over meningen med livet. Jeg begynder at tænke over, om han overhovedet nyder det.

3. Klip dine satans negle, Tom. Jeg er ligeglad med, at du spiller guitar. Jeg vil ikke have din klo på min klit!

4. Når jeg siger til en fyr, at jeg er ved at komme, og han tror, det betyder, at han så bare skal hamre ekstra meget igennem, når jeg faktisk bare har brug for, at han bliver i det samme tempo, så det ender med, at jeg ikke kommer overhovedet.

5. De mænd der ikke bliver ved med den samme ting i lang nok tid til, at en kvinde kan komme. Hvis en kvinde viser, hun kan lide det, så lad være med at gøre noget andet.

6,. Jeg var i seng med en fyr, der tænkte, at det var frækt at gribe om mit bryst og bare ryste det voldsomt. Det er aldrig lykkedes mig at forstå, hvordan han kunne tænke, at det bare tilnærmelsesvis kunne føles rart.

7. Jeg elsker en mand, der kan høres. Intet ødelægger det mere for mig end en fyr, der er helt stille i soveværelset. Det er lidt sådan 'er du der? Er alt okay? Altså, giv slip på dig selv. Vær fri. kom ud af dit hoved og nyd det.

Sponsoreret indhold