Det frække15. oktober 2016

Fem ting mænd hader du gør under sex

Erklærer du dig skyldig i nogle af disse synder?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/oev_mand.jpg
 Foto: All Over

Måske virkede det frækt i dit hoved. Og måske virkede det også som om, han kunne lide det. For han sagde ikke noget.

Men måske var han bare alt for høflig til at sige noget, og måske skulle du bare have ladet være med at gøre det.

Se her fem klassiske ting, mange mænd hader, når kvinder gør under sex.

1. Det skal ikke være for svært

Nogle stillinger fungerer bare ikke optimalt. Et godt eksempel fra Mens Health er følgende.

- Min kæreste kan godt lide at blive taget bagfra, og så tager hun altid min hånd og flytter den ned, så jeg kan lege med hendes klitoris. Jeg ville gerne gøre det, men det er en akavet position, og jeg taber hurtigt balancen og falder ned oven på hende. Så skal jeg op igen og regruppere. Det ødelægger stemningen, og jeg har det dårligt med ikke at kunne præstere.

Brug i stedet en klitorisvibrator

2. Ingen tænder

Det kan godt være, at det ser frækt ud på film. Men de fleste fyre foretrækker, at tænderne ikke tages for meget i brug under et blowjob.

- Min kæreste er begyndt at gøre noget, hvor hun bruger tænder, når hun tager mig i munden, og jeg kan ikke lide det. Det gør ret ondt, og jeg er bange for, at hun faktisk går for langt og skader mig. Hun plejer at være virkelig god til oralsex, men hun har nok læst i et magasin, at mænd kan lide den slags. Jeg er ikke en af de mænd, siger en unavngiven fyr til Daily Star.

3. Lidt for nysgerrige hænder

En del mænd kan godt lide, at få en finger op bagi. Men de fleste vil gerne advares først. En mand siger således til Daily Star.

Gør disse lege mere lækre med glidecreme

- Første gang jeg var sammen med en pige, stak hun en finger op i min røv. Det skete helt uden varsel. Jeg vil være ærlig at sige, at det ikke føltes så slemt, men jeg blev fanget lidt på den gale fod. Jeg har til gengæld fået at vide, at mænd har en tendens til at snige ting op i pigers bagdele hele tiden uden at spørge dem først, så måske skal jeg ikke klage.

[node:aller-related-content]

4. Kys under morgensex

Morgensex er frækt. Og nemt. Men er der noget, mænd ikke gider, så er det at kysse på dette tidpunkt. Din ånde er ikke særligt rar, og det er hans sikkert heller ikke. Det kan give kvalme, så drop nu bare den ekstra nærhed.

5. Du tager for hårdt fat

Nogle gange kan det være frækt med lidt hårdhændet behandling af mandens ædleste dele. Men ikke fra start. Det er ikke rart, når en penis fra begyndelsen bare bliver høvlet igennem med et tempo som stemplet i en Puch Maxi med forhuden trukket tilbage og en tør, aggressiv hånd. Av Av!

Sponsoreret indhold