Det frække 2. juli 2018

5 x forførende lingeri der vil sende ham i himmelen

Her er fem stykker forførende lingeri, der vil sende din mand, din elsker eller din kommende kæreste i himmelen
Foto: Sinful

Jaja, det kan godt være, at du igen og igen fortæller dig selv, at du tager frækt lingeri på for din egen skyld. Men vær nu helt ærlig. Du elsker jo at tænde ham.

Og på den måde kan man måske alligevel godt argumentere for, at det faktisk er for din egen skyld. For sådan et savlende vrag af en mand, kan du jo få til at gøre hvad som helst. Både i sengen og uden for.

Så hvadenten du har brug for et ekstra godt knald, eller du vil give ham ekstra motivation til at sætte de der IKEA-hylder op eller tapetsere børneværelset, så er der al mulig god grund til at købe noget frækt lingeri, som med garanti sikrer dig ekstra opmærksomhed og medgørlighed fra din partners side.

Vi har fundet ...

5 frække stykker lingeri der vil sende ham i himmelen

]

Amorable by Rimba Selvsiddende Strømper

Selvsiddende strømper er bare et must for enhver kvinde, der vil forføre sin mand. I modsætning til strømpebukser har de jo den fordel, at de kan og bør blive på under akten. Disse frække sager er helt klassiske, og så er de tilmed på tilbud.

Køb dem her til kun kr. 55,- hos Sinful (sponsoreret link)

René Rofé Blonde Cage Back Trusse

Gør ham helt optændt og salig med disse frække trusser, der er til en dejlig aften, hvor der er lidt ekstra dessert til jer begge. De har et flot og karakteristisk åbent ’cage back-bagstykke, og måske bør de slet ikke tages af ...

Se det fine mønster bagpå og køb trussen her hos Sinful (sponsoreret link)

Cottelli Mesh Trusse med Hofteholder Plus Size

Det kunne jo være, at du er en kvinde med ekstra dejlige former. Hvor der er lidt ekstra at pakke lækkert ind. Til dig anbefaler vi disse frække, bundløse trusser samt en lækker hofteholder, der får dig til at se ekstra indbydende ud. Den er i blød mesh-kvalitet, og den vil være perfekt at bære under den lille sorte.

Køb den her hos Sinful (sponsoreret link)

Seven til Midnight All Night Long BH Sæt

Denne fine bh-sæt med blonder og snøre er lavet i en lækker blød og stretchy kvalitet med kønne detaljer. Blondestoffet er gennemsigtigt og giver frit spil til fantasien. Det findes i one-size som passer str. 38-42.

Køb det fine bh-sæt her hos Sinful (sponsoreret link)

[node:aller-related-content:2

Obsessive Amarone Babydoll-sæt

Denne sensuelle og frække babydoll-negligé er helt gennemsigtig og giver lyst til lidt af hvert for enhver, der måtte se dig i den. Den har tilmed en tilhørende stringtrusse.

Udskæringen er dyb, og der er mange fine blondedetaljer. Spørgsmålet er, hvor længe den får lov at sidde på.

Se flere detaljer om den søde babydoll her (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold