Det frække12. august 2016

Sådan vælger du lingeri til kæresten

Se her, hvad du skal vælge. Og måske tør du også købe en uniform
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lingeri.jpg
 Foto: Sinful.dk

De fleste kvinder elsker at modtage gaver fra deres mand. Og dette gælder uanset om det er nye smykker, blomster eller frækt lingeri.

I samarbejde med Sinful.dk, får du derfor en brugbar oversigt over, hvad du skal gå efter, hvis du gerne vil overraske din partner med sidstnævnte gave – nemlig et sæt frække blonder til garderoben.

5 anbefalinger: Dette frække lingeri, kan du overraske din partner med

1. Vælg noget, som din partner foretrækker

Du kan starte med at se din partners undertøjsskuffe igennem, og finde helt ud af hendes stil.

Er din partner mest til sort, klassisk lingeri? Eller er der mange farvestrålende sæt med frække blonder? Hvis du får en fornemmelse for dette, vil du også få en fornemmelse for, hvor meget du kan eksperimentere med i forhold til de nuværende favoritter i garderoben.

2. Frækt lingeri er mange ting

Frækt lingeri er ikke bare en klassisk BH med et sæt tilhørende tangatrusser. Lingeri er mange ting, og kommer i mange former. Præcis ligesom kvinder selv.

En Babydoll kjole kan sagtens være frækt lingeri, og er perfekt, hvis du skal have den søde og uskyldige side frem i din partner.

Er din partner mere kinky, kan du vælge en mere sexet variant med leopardprint.

3. Alle kvinder skal have et corsage

Langt de fleste kvinder ser super flotte ud i et corsage, da det er med til at give en flot holdning og fremhæver barmen på en naturlig måde. Attributterne kommer virkelig til sin ret.

Selv kvinder med en lille barm, vil faktisk opleve en mærkbar effekt af den stærke push-up i et corsage.

Hvis du er i tvivl om størrelsen på din partner, så kan et corsage heldigvis justeres med hægter og snore til den enkelte - lige som dette corsage med blondekant.

4. Tilbehør er altafgørende

Du kan være sikker på, at din partner har nok klassiske sæt lingeri i skuffen. Men hvad hun sikkert ikke har, er tilbehør.

[node:aller-related-content]

Når det kommer til lingeri, går kvinder meget op i pasform og komfort. Derfor er der ofte mindre fokus på alt det ekstra ”udstyr”, som kan gøre et outfit helt gennemført.

Du kan derfor overraske din partner med et fint strømpebånd, selvsiddende strømper med bindebånd eller en sensuel maske med flæsekanter.

5. Til den modige: Prøv kræfter med uniformer

Hvis du ved at din partner er med på rollespil, eller du blot er en modig og nysgerrig mand, så prøv at tænk ud af boksen ved at gå efter klassiske uniformer.

Her kan du overraske din partner med en fræk sygeplejerske-uniform eller den uskyldige og uartige skolepige.

Det rigtige lingeri kan give det rigtige sexliv

Det kan godt være, at din partner lige skal vænne sig til de nye tilføjelser i undertøjsskuffen, men med lidt tilvænning, kan det gå hen og betyde et super spændende og lækkert sexliv, hvor du kommer til at se nye sider hos din partner.

Sponsoreret indhold