5 frække påskeæg

Foto: MEGA

Det er påske. Men det betyder ikke nødvendigvis, at du tilbringer alle helligdagene med gudstjeneste eller for den sags skyld maler æg i svigerfamiliens sommerhus Det bør nemlig også være en højtid, hvor I også husker at forkæle hinanden i parforholdet. Og apropos æg. De behøver jo ikke at være af den slags, der kan udklækkes eller er lavet af chokolade.

Vi har fundet seks af slagsen, som er langt bedre. Se bare her.

6 frække påskeæg
 

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibratoræg

Hvis du ikke allerede har et fjernbetjent vibratoræg, så er det bare om at få købt et. Dette fra Sinfuls egen kollektion er naturligvis genopladeligt, vandtæt og kan bruges til frække lege både, mens I er hjemme og ude.

Giv din partner fjernbetjeningen i hånden og lad ham tage magten over dig.

Køb det her

Callie by Jopen Opladelig Mini Massager

Denne stilfulde Mini Massager fra Callie by Jopen er til kvinden, der gerne vil føle sig lidt ekstra eksklusiv. Den er perfekt til intense G-punkts orgasmer, ligesom det også er beregnet til at stimulere og pirre klitoris.

Køb den her

 

TENGA Eggs 6 pack Onani Håndjob til Mænd

Disse populære Tengaæg er i princippet engangslegetøj til mænd, men de kan sagtens bruges 5-6 gange hver.

Man fører det bløde æg ned over penis og strækker det i samme bevægelser som ved almindelig onani.

Indersiden af sleevet stimulerer penis med bløde mønstre.

Og bare rolig. Det kan strække sig helt op til 30 cm og er i øvrigt det bedst sælgende sexlegetøj i Japan.

Køb æggene her

Jade Egg til Yoni Massage og Bækkenbundstræning

Et jadeæg masserer skeden indefra og øger strømmen af kønshormoner. Samtidig træner det din bækkenbund og giver dermes stærkere orgasmer og forebygger ufrivillig vandladning. Ægget anbefales af bl.a. sexolog og orgasmeekspert Katrine Berling og Jade Egg practice ekspert, Saida Désilets. Saida har skrevet en bog om jadeægget, der er blevet oversat til dansk, og som du kan finde her.

Køb ægget her

LELO Lyla 2 Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg -TESTVINDER

Nydelse til hende. Kontrol til ham. Lyla 2 er det absolut bedste trådløse vibratoræg på markedet, og det også det mest lydløse i verden, så I kan tage dem med over alt. På restauranten, i biografen eller måske i flyet.

Vibrationerne styres med SenseMotion-teknologi via bevægelserne fra dig, der har fjernbetjeningen, eller ved hjælp af knapper på selve ægget.

Den er super lækker og stilren og udført i en lækker silokonekvalitet, der er ekstra glat.

Køb det her til nedsat pris

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close