Det frække27. marts 2018

Her er påskens frækkeste æg

Sådan gør du påsken til en fræk højtid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful260318.jpg
 Foto: All Over

For nogle handler påsken om ro og familietid. For andre handler den om små eventyr som store påskeharer og æggejagt.

Men hvad med at gøre påsken lidt sjovere og frækkere end det?

Sammen med Sinful.dk (Sponsoreret link) kigger vi nærmere på fire frække måder at pifte påsken op.

Sådan pifter du påsken op

1. Fyld din egen frække påskekurv

Du kender sikkert de traditionelle påskekurve fyldt med små pynteting eller dine favoritgodter, men hvad med at overraske din partner med din egen version af en påskekurv?

Sammensæt en kurv med alt det, der skal til for at have en hed aften.

Læg den gode massageolie i, nogle duftlys til at sætte stemningen, en kildefjer, en vibrator og måske en dåse flødeskum? Kun din fantasi sætter grænsen for, hvad du kan putte i.

2. Brug æggejagt som forspil

Sæt et tvist på den traditionelle æggejagt og overrask din partner.

I stedet for at putte chokolade i de små plastikæg, så fyld dem med personlige og frække beskeder til din kæreste og gem dem derhjemme, i tasken og på kontoret.

En hel dag med frække beskeder vil helt sikkert sætte gang i fantasierne hos din kæreste – og så er det ellers bare med at udleve dem.

3. Dyrk sex som kaniner

Kaniner er kendt for at have rigtig meget sex. Så hvorfor ikke lade jer inspirere, når nu det er påske?

Prøv at pifte tingene op med nye, udfordrende sexstillinger, som I altid gerne har villet prøve, men ikke haft mod på endnu – eller prøv at dyrke sex i køkkenet, gangen eller på spisebordet.

4. Giv din kæreste et helt særligt påskeæg

Du kan også give din kæreste en lidt anderledes form for påskeæg. Herunder ser du nogle forskellige bud.

Det gode påskeæg til ham

Til ham kan du få det populære onaniæg fra Japanske Tenga (Sponsoreret link). Det lille handy æg har taget branchen med storm og er blevet populært blandt mænd over hele verdenen på grund af sit unikke design og bløde sleeve, der byder på de mest intense onanioplevelser.

Hvis du ikke synes ét æg, er nok, så forær ham Tenga Eggs 6-pack (Sponsoreret link). Med den får han 6 unikke onanisleeves med hvert deres særlige indre, det kan fx være knopper, dutter, riller eller bølger, så han får mulighed for at eksperimentere med forskellige følelser og sensationer.

Ellers er en sikker vinder Tenga Egg Clicker (Sponsoreret link). Det kan strække sig fra 6,5 til hele 30 cm., når du lader penis glide ind i hullet og skal det være ekstra frækt, kan du lade din kæreste tage styringen med at bevæge ægget i sin hånd.

Det gode påskeæg til hende

Til hende kommer du ikke udenom at forære hende et vibratoræg (Sponsoreret link) som påskeæg.

Det testvindende trådløse LELO Lyla 2-vibratoræg (Sponsoreret link) er det bedste på markedet lige nu. Det er utrolig lydsvagt, og så kan din kæreste også få glæde af det. Det kan nemlig styres af SensoMotion-teknologi, hvor de vibrationer du får, styres af de bevægelser, han laver med fjernbetjeningen i hånden.

En anden mulighed er Adrien Lastic Ocean Dream-vibratorægget (Sponsoreret link), som både kan bruges til indre og ydre stimulation. Det er desuden vandtæt, så I kan tage de frække parlege ud i badet.

Sponsoreret indhold