Det frække19. oktober 2020

Danske Gittes tips til frække piger, der vil have succes på uartigt site

Det skal du gøre, hvis du vil score kassen på onlyfans
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2020-10-05_15-30-35.png
 FOTO: Instagram.com/gitte_von_g_official/

Danske Gitte von G er en af de mest populære modeller på onlyfans, hvor mænd fra hele verden betaler for at se frække videoer og billeder.

Den 40-årige blondine fra Nordsjælland, der dyrker sit bimbo-look helt ud i det ekstreme, fortæller, at hun gerne hjælper andre danske kvinder med tips og tricks til at blive en succes på onlyfans.

- Mange piger kontakter mig og for at få hjælp, og den giver jeg gladeligt, siger frækkerten til Se og Hør.

Først og fremmest tager Gitte en snak med dem om deres overvejelser.

 • - Jeg laver et realitetstjek med dem. Det er nemlig altafgørende, at man er afklaret omkring, hvorfor man vil på onlyfans eller lignende sites, hvor man sælger billeder, videoer eller camshows.

 • - Desværre er der mange især blandt de yngre kvinder, som primært gør det for pengenes skyld. Det er der flere problemer ved. Dels kan man som betalende fan godt mærke, hvis det kun er pengene, der driver værket. Dels risikerer man hurtigt at miste sig selv, siger Gitte.

 • - For det er vigtig, at man kan lide det, man laver, og hviler i sin seksualitet. Hvis man kun gør det for pengene, risikerer man at gå langt over sine egne grænser i jagten på guldet.

Konsekvenser

Det næste Gitte gør i forhold til de mange piger, som vil have succes på Onlyfans, er at bede dem tænke over konsekvenserne:

 • - Pigerne skal være meget obs, at man skal lave reklame for sin onlyfans via fx instagram og twitter. Det budskab kan nemt på et eller andet tidspunkt ende hos venner og familie, chefer og kollegaer. Det er altid en god ide ikke at bruge sit egen navn, men et alias.

 • Boost dit sexliv med ved at klikke her

 • - Du kan blive opdaget, og det forsvinder ikke bare, når du et par år senere måske ikke laver den slags mere. Du har ikke kontrol over dine fotos og videoer. Du skal vide, at nogen altid vil kunne stikke dig din frække fortid i næsen.

 • Koncept

 • Derudover er det ifølge Gitte Von G en god ide at tænke over selve konceptet:

  • - Mange piger tror, det er nok med et par sexede selfies. Det er det sjældent. Du skal finde ud af, hvad ting skal koste, hvad du lægger hvor, hvad skal være gratis, hvor fræk vil du være på de forskellige platforme. Selvfølgelig vil der være en udvikling og læreproces, men der bør være en råd tråd.

  • - Laver du soloonani, vil du kaste dig over porno. hvor går dine grænser? Det er super vigtigt. For man kan let komme til at føle, at man hele tiden skal overgå sig selv, gøre det frækkere end sidste gang - og pludselig gør man ting, man ikke kan stå inde for, siger Gitte, der også fortæller, at man skal være meget vedholdende.

  • - Man skal poste regelmæssigt, eller hopper fansene hurtigt fra. Jeg bruger mindst 37 timer om ugen på mine profiler. Det er et fuldtidsarbejde. Jeg planlægger mine fotoshoots og har et plan for, hvad jeg publicerer hvor og hvornår. Det er en livsstil.

  null

  Sponsoreret indhold