Det frække28. september 2020

Danske Gitte hitter på onlyfans: - Min vision er fuldført, hvis mænd tænder på mine fotos

Den 40-årige kvinde er en af mest populære modeller i Norden, og hun hjælper gerne unge kvinder med tips
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/img_1485.jpeg
 FOTO: Instagram.com/gitte_von_g_official

Med sit voldsomt opskruede bimbo-look ligner 40-årige Gitte Von G. drømmen om en fræk nøgenmodel. Og hun lever til fulde op til det:

Hun elsker nemlig at vise sine silikonebryster og bagdel, er vild med sex, og tager samtidig rollen som insta-dulle meget seriøst.

Find det frækkeste lingeri på sinful.dk

 • - Det tænder mig at kunne udfolde mig frækt og især videoer er super frække. De er pirrende at lave, og det er altid dejligt, når modtageren tænder på det materiale, jeg laver. Altså min mission ville ikke være fuldført, hvis de ikke gjorde det, siger Gitte med høj latter.

 • https://imgix.seoghoer.dk/img_1478.jpeg
   FOTO: Instagram.com/gitte_von_g_official/
  • Overskud

  • Lige nu Gitte meget mere på mine onlyfans-abonnementer end på sit rigtige job. Og kvinden fra Nordsjælland har overskud til at coache piger, som gerne vil score kassen på Onlyfans.

 • - Utroligt mange unge piger rækker ud for at få råd og vejledning, inden de opretter en Onlyfans. De får en halv times gratis session, hvor jeg informerer dem om faldgruber og giver dem tips og råd. Nogle tror, at det er nok at tage et par selfies, ligesom mange ikke tænker over konsekvenserne.

  • - Da jeg var 18, var jeg ikke i stand til at reflektere dybt nok over det - ting, du lægger online, vil være der for evigt, og kommende kærester og kollegaer vil måske opdage det. Jeg stiller dem alle de kritiske spørgsmål, som forhåbentlig kan hjælpe dem til at tage den rigtige beslutning.

  Uartig

  Nu tænker du nok, at en kvinde, der ser så uartig ud, også er uartigt. Det har du ret i.

  Er du til quickies eller timelange knald?

  • - Det er meget forskelligt. En quickie kan være super fræk, ikke så meget tant og fjas - lige på og videre. Men jeg synes da, at en god omgang sex, hvor der er tid til alt det frække er at foretrække, siger Gitte, der både solo og med partner relativt nemt får orgasme.

 • - Det er noget, jeg med alder og erfaring har lært. Jeg er blevet afslappet i min seksualitet og krop, så der er ikke alle mulige stopklodser, og jeg kan give slip.

 • Mandetype

 • Hvilken type mand er du til? Umiddelbart passer dit bimbolook jo lidt til den hårdt pumpede tatoverede, skaldede rockertype - eller er det bare min fordom?

  - Haha, ja det er din fordom. jeg er faktisk mere til det modsatte. Jeg kan godt lide tatoverede mænd, men nok mere i retning af David Beckham-typen. Det rå kombineret med det lidt feminine mandlige look og mere det sportslige kontra det hårdt pumpede look tænder mig. Det noble forretningsmandslook synes jeg også er super frækt.

  https://imgix.seoghoer.dk/img_1477.jpeg
   FOTO: instagram.com/gitte_von_g_official
  • - En mand skal hvile 100 procent i sig selv og kunne sætte mig helt fri. Han skal have humor og gerne være retorisk begavet, og så skal han have styr på sit liv. For mig er det ikke vigtigt, om han har brune eller blå øjne, lyst eller mørkt hår, men han skal være rummelig og empatisk, og så skal han respektere mig for den person, jeg er, og det, jeg laver, siger Gitte Von G.

  Trænger du til flere flere orgasmer, så find dem her

  Sponsoreret indhold