Det frække20. april 2018

4 sexede ting, du kan bruge massageolie til

Dit nye must-have til natbordsskuffen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_43899688.jpg
 Foto: Shutterstock

Hvis du gik og troede, at massageolie var forbeholdt sportsfolk og professionelle massører, så kan du godt tro om igen. Den fløjsbløde smørelse øger jeres intime samhørighed og er den perfekte rekvisit til erotik!

Her får du, i samarbejde med Sinful.dk (sponsoreret link), fire frække fifs til, hvordan du og din (sex)partner får den fuldendte hjemmeaften krydret med forkælelse, forførelse - og silkeblød sex. Mmmmm!

Sanselig kropsmassage

Findes der noget rarere og mere afstressende, end at blive nusset og rørt af sin partner alle de rigtige steder? Kropsmassage er det ideelle forspil! Sæt noget sexet musik på, dæmp belysningen og find en lækker massageolie (sponsoreret link) frem. Start med at massere din partners nakke og skuldre i skiftevis lange, bløde strøg og små, cirkulære bevægelser. Stryg fingrene let over hans ansigt, øjne, næse og læber, og bevæg dig videre til hans ryg, arme og hænder. Fortsæt derefter til hans sensitive knæhaser, og slut af med at kilde, kærtegne og klemme hans følsomme balder. Når du har nusset ham færdig, gengælder han selvfølgelig tjenesten.

Tip! Føj en ekstra sensuel dimension til massagen, og brug et lifligt massagelys med vaniljeduft som dette fra Sinful (sponsoreret link). Lad lyset brænde i ca. 15 minutter indtil olien er flydende, og fordel den lune herlighed ud over din partners krop.

Kinky body paint

Nu, hvor I alligevel er smurt ind i olie fra top til tå, hvorfor så ikke gå hele vejen? Tilfør forspillet et legende og kinky element med en spiselig og appetitvækkende body paint. Skriv frække hilsner på din partners krop med den delikate Kama Sutra Body Paint (sponsoreret link), der fås i tre velsmagende varianter, udsmyk hinanden fra top til tå (brug ekstra god tid på de erogene zoner) med den pirrende pensel, og slik motiverne af bagefter. Haps!

Sensuelt karbad

Når I har spist jer mætte i hinandens chokoladedekorerede kroppe, kan I jo passende tage et romantisk og afslappende karbad. Forvandl douchen til en luksuriøs spa-oplevelse, og medbring kølige champagnebobler, friske jordbær og levende lys. Pift vandet op med et par dråber af den inciterende, aromatiske Inttimo Sensuality massageolie (sponsoreret link), der er baseret på naturlige ingredienser og tilsat en sensuel duft af ylang-ylang og tuberose. Olien efterlader jeres kroppe bløde og helt igennem uimodståelige.

Silkeblød sex

Det er umuligt at holde fingrene fra en nyvasket, nøgen krop! Fuldend jeres forførende par-aften med lidenskabelig sex i soveværelset (eller hvor I nu har lyst). Investér i en massageolie uden smag og duft, som kan bruges intimt, ligesom denne alt-i-én glideolie fra Joan Ørting (sponsoreret link), og gør oplevelsen ekstra silkeblød og uforglemmelig. Forkæl hinanden med stimulerende håndjobs, målrettet massage af G-punktet og prostataen og pirrende oralsex. Den intime olie giver jer de bedste muligheder for seksuel udforskning og leg, hvor kun fantasien sætter grænser! Brug den som blød og behagelig glidecreme under sex, og tag jeres erotiske eventyr til vilde, nydelsesfulde højder.

Psst! Den intime glideolie er også kondomsikker.

Sponsoreret indhold