Det frække28. marts 2016

Er du nysgerrig? Pegging og prostata-massage

Har du hørt om pegging? Se her hvordan du gør!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pegging_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Pegging – når kvinden boller manden i anus med en strap-on dildo – er et begreb der ikke er meget mere end 10-15 år gammelt, men det er kun navnet, for det er da med garanti blevet dyrket i mange år – godt nok lidt mere i det skjulte, for der har altid været tabu omkring det.

Se Bitten fra Sexshop.dk fortælle om de forskellige pegging-produkter og læs mere om pegging-begrebet og hvordan I kommer i gang med pegging efter videoen:

Mænd tænder på analsex
Langt flere mænd end du sikkert regner med tænder på analsex – altså den form hvor de selv er modtageren – men det er nok de færreste der vil indrømme det. Det er lidt ærgerligt, for analsex – altså pegging – kan

- være med til at forebygge prostatalidelser

- afhjælpe allerede opståede prostatalidelser

- give ham en større og længerevarende erektion

- give ham kraftigere og længerevarende orgasme – nogle mænd kan få orgasme alene ved stimulering af prostata

Så på med pi…. piger!

Find din strap-on dildo på Sexshop.dk.

[node:aller-related-content]

Mænd er bedre
Vi kvinder har ikke så megen øvelse som mænd i de anal-seksuelle udfoldelser. Så vi må i gang med at træne. Nu har mændene jo den fordel at deres ”redskab” er en integreret del af deres krop, mens vi piger måske nok er vant til at bruge en plug eller dildo med hånden – som jo er skabt til finmotoriske handlinger – det er straks meget sværere når du skal kontrollere dildoen med hofter og mave.

Du kommer nemmest i træning ved at gå rundt med strap-on’en på derhjemme så du kan få en fornemmelse af hvor tung den er, hvor stor den er, hvordan den fungerer og hvordan den reagerer når du bevæger dig på den ene eller anden måde – og forestil dig hvilke fantasier det sætter i gang hos din partner at se dig med den på.

Sæt legen i gang med masser af sexlegetøj, der kan stimulere hans prostata

Og så går vi i gang med at pegge …
Som med alt andet nyt er det vigtigt at starte op stille og roligt. Det er trods alt de færreste mænd der ønsker at få den hårdt og brutalt – dog skal vi ikke sige ingen. Og husk så masser af glidecreme.

Læs mere om pegging i guide til fræk pegging.

… og massere prostata
Du rammer og masserer ikke automatisk prostata ved pegging. Mange strap-on dildoer er specielt designet til at ramme og stimulere prostata, så køb sådan én hvis du vil være sikker på at ramme hans prostata. Men du kan også selv gøre noget for at ramme den. Hvis du tager din partner bagfra, skal dildoen pege nedefter, tager du ham forfra, skal dildoen pege opefter. Prostata sidder nemlig på ”væggen” ind mod hans mave.

Få mere at vide om prostata i Sexshop.dk’s store guide om prostata-massage, hvor du også kan læse hvordan du vælger den bedste prostata-stimulator eller -vibrator.

Sponsoreret indhold