Det frække2. maj 2024

37 års forskel - og vildt lykkelige

Aaron og Mike får masser af støtte og kritik på grund af den store aldersforskel
29-årige Aaron og 67-årige Mike er gift. Og lykkelige.
29-årige Aaron og 67-årige Mike er gift. Og lykkelige.
 Foto: queerdaze.com

Det plejer at dreje sig om en ung kvinde og moden mand, alternativt en ung fyr og en cougar, når vi bringer historier om par, der har så stor aldersforskel, at det vækker opsigt og forargelse. Tænk Joan Ørting og kæresten Rune, tænk Jakob Olrik og kæresten Astrid.

Frækt undertøj - også til mænd

Denne gang er det så to mænd, der elsker hinanden på trods af og på tværs af en generation eller to.

Da den dengang 23-årige irske Aaron mødte amerikanske Mike, som var 60, på appen Grindr, var han gået all in på en festlig bøsselivsstil:

- Jeg ville leve et bøsseliv i New York, og jeg udnyttede Grindr til fulde. Jeg så Mike en dag, og jeg tænkte, ‘wow, det er lidt mig’ - han var lige mig, siger Aaron til metro.co.uk.

Mike, nu 67, mindes det også:

- Når jeg ser tilbage, husker jeg, at han sagde, at jeg måske bare skulle være den mand, han giftede sig med. Så fortalte han mig, at han var 23. Jeg sagde, at han hellere måtte tage sit kørekort med, siger Mike, der har lavet hjemmesiden queerdaze.com om deres parforhold.

Der fortæller Mike om deres første date:

'Fra det øjeblik han trådte ind ad døren, var jeg færdig. Jeg vidste, at det var en sexdate, men jeg kunne ikke lade være med at håbe, at det ville blive til mere. Aaron havde de smukkeste blå øjne, jeg nogensinde havde set, og jeg er ikke den, der lægger mærke til øjne. Han havde også næsten alle de træk, jeg leder efter hos en person.

Her er det bedst testede sexlegetøj i Danmark

Den første aften tog Aaron et stykke papir frem og skrev alle mine fantasier ned. Han sagde, at han ville få dem alle til at gå i opfyldelse. Hvor mange mennesker ville prøve at gøre det for dig? Det eneste problem var, at jeg løj. Min største fantasi var at tilbringe hvert minut med ham. Det var først to og et halvt år senere, da vi endelig mødtes igen i Dublin, at vi opdagede, at vi begge havde den samme fantasi. Det er en skam, at det tog os så lang tid at være sårbare nok til at indrømme det.’

Forlovet

Efter et par års chat blev de kærester. Og efter at have tilbragt tre måneder lukket inde sammen under corona i Dublin blev de forlovet i 2020.

På det tidspunkt var Aaron ikke sprunget ud i forhold til sin familie:

- Jeg tænkte 'shit, jeg må hellere fortælle min mor det. Jeg giver ikke min familie nok credit, det må have været sådan en forskrækkelse for min mor. Jeg sagde, at jeg var forlovet og fortalte hende så, at det var med en ældre mand, jeg gav hende det hele på én gang.

Det lykkelige par giftede sig så i oktober 2020.

- Da vi blev gift, var alt lukket ned. Vi fik at vide, at vi kun måtte være seks personer i alt. Det var intimt, lyder det fra Mike, der nu bor i Dublin med Aaron, som er 29 i dag.

Og det med med alderen?

- Aldersforskellen har aldrig været noget problem for mig, siger Mike, mens Aaron tilføjer:

- Han gør livet meget mere udholdeligt, og det er alt, hvad man ønsker sig i livet - det gør livet meget sjovere.

I en video fortæller Mike og Aaron om aldersproblematikken:

De er begge klar over, at den store aldersforskel kan være svær at takle for udenforstående. Og det gør det ikke mindre problematisk, at de er homoseksuelle, hvilket er en af grundene til, at de blogger, forklarer Aaron:

- Selvfølgelig får du nogle negative tilbagemeldinger, som at henvise til jeg har daddy issues eller er gold digger. Det er lidt mærkeligt at blive kaldt en gold digger, fordi jeg ikke har valgt at være homoseksuel, og jeg ikke ønsker at gøre livet sværere for mig selv. For så ville jeg ikke gå et skridt videre og vælge at være til ældre fyre. Jeg er autentisk til ældre mænd.

- Det eneste, der generer mig ved det, er, at jeg arbejder virkelig hårdt, og jeg er heldig at have et godt job, og jeg er heldig at kunne tjene gode penge, men sagen er, at jeg kunne tjene en million om året, og folk ville stadig se mig som en gold digger, siger Aaron.

Spil jer til et sjovere forhold

Sponsoreret indhold