Det frække14. juli 2022

Par med kæmpe aldersforskel: Skider på fordomme

Mange tror, at de er sugar baby og sugar daddy, når de ser disse par
Emily er 19 år yngre end kæresten Michael
Emily er 19 år yngre end kæresten Michael.
 Foto: tiktok.com/@emily_dow

I bedste fald går folk ud fra, at de er far og datter. I værste fald at det drejer om et sugar baby/sugar daddy-forhold.

Men for disse tre par er det ren og skær romantisk kærlighed.

Den 26-årige sygeplejerske Emily Downing har i to år været kæreste med Michael Justin på 45. De er endda forlovet.

Men den betragtelige aldersforskel gør indtryk på en del af parrets 176.000 følgere på tiktok, hvor Emily hyppigt deler videoer om netop alder og kærlighed.

Senest en video, der handler om, at hvis hun fik fem år ekstra at leve i, for hver gang nogen spurgte, om Michael er hendes far, ville hun leve for evigt…

Den snas er set voldsomme 670.000 gange for blot et par dage, så det er et emne, der har brugernes interessere:

Mens en del kommentarer er positive, er mange andre er mere negativt ladede. Nogle mener, at Emily vil erkende, at den store forskel er mærkelig, når de bliver ældre. Og at de nok hellere må skynde sig at få børn, mens tid er.

En tredje tiktokker skriver: 'Tro mig, når du selv bliver 45, vil du indse, hvor mærkeligt der er for en 45-årig at være interesseret i en, der er halvt så gammel.'

Dobbelt så gammel

Et andet par fra USA har endnu større forskel i alderen: Samantha er 25, hendes kæreste Billy er 50. Og de har kærestet rundt i tre år.

Således har de selvfølgelig også været ude for, at folk antager, at de er far og datter. Hvilket er ganske harmløst, men andre peger fingre og påstår, at de må være et sugar daddy-baby forhold:

Det er de dog ligeglade med:

Samantha siger: - Billy elsker mig så meget og støtter mig på så mange måder, at alderen dårligt nok er noget, jeg tænker på mere.

Kokken Billy, der mødte Samantha, da hun begyndte at arbejde på hans restaurant, supplerer:

- Mentalt er jeg yngre. Min erfaring gør dog, at jeg skal huske, at jeg har en anden tilgang til, hvordan man tackler forskellige ting. Og det er helt ok, så længe vi har god kommunikation og respekterer hinanden. Og i forhold til andres negativitet, er det bare deres problem. Jeg prøver at holde mig på min banehalvdel og ikke bekymre mig over, hvad andre mener.

Også Billy og Samantha deler deres kærlighed på sociale medier:

33 år

Sidste par på podiet består af den 28-årige hollænder Hannah Van Noort, og 61-årige Shaun Murray fra Storbritannien, hvor de bor sammen.

Men at hun er hele 33 år yngre end Shaun gør ikke noget:

- Det er let at tro, at aldersforskellen gør forholdet transaktionelt, og i mit tilfælde går nogle ud fra, at det handler om immigration eller om intimitet som betaling… Det kan være svært for nogle at forstå, at vi ikke bruger hinanden til at opnå noget, men at vi virkelig bare vil have hinanden. Vi er to samtykkende voksne, der virkelig elsker hinanden, og det er det eneste, der betyder noget.

Parret mødtes på nettet, efter hun roste hans guitarevner på en youtube-video. De deler da også kærligheden til musik fra 70'er og 80'erne, som i dette cover af klassikeren At Seventeen:

Sponsoreret indhold