Det frække14. januar 2022

37-årige Monica træner sig til mere sexlyst

Den svenske influencer straffer jern i fitten for at booste sexlivet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/clipboardmonica.jpg
 FOTO: tiktok.com/@swedishfox83

Det er ikke kun for det generelle velbefindende og det opstrammede udseende, at du bør straffe fitten flere gange om ugen.

For ifølge den svenske influencer Monica Huldt, der bor i Arizona, USA, booster træning også sexlysten.

Boost dine orgasmer med bækkenbundstræning

Og det er ikke kun noget, Huldt baserer på egen erfaring, for masser af forskning peger på en klar sammenhæng mellem træning og bedre sexliv.

Hårdt arbejde

Monica besøger fitnesscentret fem gange om ugen. Og det har givet hende og kæresten nyt liv i sengen. I hvert fald hvis man skal tro på, hvad den britiske tabloidsprøjte Daily Star fortæller.

På svensk betyder 'fittan' fissen, så 'straf fitten' skal du nok ikke råbe til hende Huldt, hvis du møder hende i centret...

- Det kræver arbejde at få gode orgasmer, og det handler ikke kun om sex. Jeg tror nemlig, at motion helt overordnet løser mange problemer, så jeg elsker at træne så meget som muligt. Og det er ikke kun for udseendets skyld, men også for mit velbefindende, siger Huldt, der har flere end 300.000 følgere på instagram og 60.000 tiktok.

Begge steder optræder hun gerne i sexet undertøj. Og nu og da i fitnessgear.

Fem gange

Monia har trænet fitness, siden hun var 20, men det er først i de senere par år, at hun har skruet op til de fem gange:

- Jeg elsker måden, det får mig til at føle mig sexet. Før jeg begyndte på disse øvelser, havde jeg svært ved at få orgasme. Men efter de er blevet del af mine daglige rutiner, kan jeg virkelig mærke forskel. Det har boostet min libido, hvilket giver mig lyst tl at træne mere.

Tips

Selv om Monicas træningstips er rettet mod kvinder, er vi her på redaktionen ret sikre på, at de fleste af hendes følgere på sociale medier er mænd:

Her er Monica Huldts sextræningstips:

Masser af knibeøvelser: - Og de kan laves alle steder og på alle tider af døgnet. Hvis du ikke er vant til dem, så prøv at holde din urin tilbage, når du tisser, et par sekunder. Så kan du mærke, hvilke muskler du skal aktivere.

Squat, hvor man træner ben og bagdel, styrker også bækkenbunden og din core/kerne: - Engang imellem, når jeg har sex, har jeg brug for at holde en stilling for at få orgasme, og her hjælper en stærk core og smidighed, siger Huldt, der også anbefaler træning af de nedre mavemusker, der er med til at kontrollere underlivet.

Spejl

Den velproportionerede blondine har yderligere et tip kvinderne: Se dig selv nøgen i spejlet ofte, så du vænner dig til din krop og kan slappe af:

- Ingen kan få orgasme, hvis man er anspændt eller ukomfortabel Så det er afgørende for ægte nydelse af kunne give los og slappe af, siger modellen, der også har en fansly-profil, hvor hun viser meget explicitte fotos og videoer.

Som hun skriver til, hvem vi må formode er de mandlige fans: 'Her får du alle dine fantasier en svensk tøjte opfyldt.'

Sponsoreret indhold