Det frække25. februar 2021

35-årige Tash har to kærester

Og så arbejder den smukke australske kvinde som deltidsdomina
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2021-02-01_15-00-52.png
 FOTO: Instagram.com/kanentash

Det kan lyde som et uoverskueligt drama for nogle, men for 35-årige Tash er to kærester bare sagen.

Frækt legetøj til par kan være som at have en tredje person med i sengen

Den tidligere funktionær fra Australien viser sit polyamorøse liv frem på instagram, hvor hun også har en konto for sit virke som professionel domina:

Poly

Ifølge den britiske tabloidsprøjte Daily Star, der får dette site til at virke som Weekendavisen på steroider, er etbarnsmoderen naturligt polyamorøs. Som betyder, at man gerne elsker flere samtidig.

- Jeg har egentligt altid har været poly, men vidste bare ikke helt, hvad det indebar, før det begyndte at gå skidt mellem med mig og min datters far. En kollega fortalte om polyamori, og jeg indså, at det var lige det, jeg altid har følt, siger blondinen fra Sydney.

Lækkert lingeri glæder både ham og hende

Sex

Og ja, for Tash handler det klart om sex:

- Jeg har altid været meget åben seksuelt og aldrig rigtigt kæmpet med jalousi, så det er en godt fundament at arbejde videre på. Jeg har været polyamorøs i små fire år, siger den slanke domina, der gerne viser sig frem i frækt undertøj på instagram:

Kærester

Hendes kærester er 33-årige Kane, der har eget firma, og 30-årige Dave, som er tømrer.

Hun bor ikke sammen med Dave og Kane, men hun nyder, når de hygger alle tre. Andre gange er hun med Kane eller med Dave hver for sig.

- Vi har sex med andre og hinanden, siger Tash, der lærte Dave at kende via Kane, som hun mødte på en datingapp.

Dave er fra Berlin, hvor han i mange år har været en del af miljøet:

- Han er ekstrem åben og som mig i sit syn på sex.

Triaden poserer på instagram:

Gammeldags

Det sværeste for Tash er hverken jalousi eller sex, men derimod samfundets gammeldags indstilling til polymijøet:

- Jeg har ikke været gift og vil aldrig giftes, og jeg synes, ægteskab er gammeldags. Ægteskabet er slet ikke beregnet til kærlighed, det har derimod handlet om at samle ressourcer og magt og familier og kontrollere køn og samfund. Og hele ideen om tilhøre nogen tiltaler mig slet ikke, tordner den slanke kvinde.

- Vi lægger alt for vægt på, at en person skal være alt, partner, ven, medforædler, elsker, forretningspartner, trænings- og rejsekammerat og så videre - roller som før blev udfyldt af en hel landsby. Det er ingen overraskelse, at så mange ægteskaber går i stykker.

For Tash er sex ikke den eneste fordel ved polylivet: - Vi arbejder virkelig sammen som en familie, og vi elsker alle hinanden. Når og hvis vores triade slutter, ved jeg, at vi vil vedblive med være i hinandens liv.

Sponsoreret indhold