Det frække4. august 2019

3 tips til International Orgasmedag

8. august er International Orgasmedag. Det skal naturligvis fejres på den frækkeste måde.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/orgasmedag.jpg
 Foto: Shutterstock

Orgasmedagen står for døren, og derfor skal du naturligvis have fyldt din natbordsskuffe med lidt nye goodies, der kan hjælpe dig frem til nogle fremragende orgasmer.

1. Womanizer Premium Klitoris Stimulator

https://imgix.seoghoer.dk/garanti.jpg

Womanizeren er efterhånden ved at have opnået kultstatus. Og med god grund! Den flotte klitoris stimulator stimulerer med pulserende trykbølger, der bedst af alt kan beskrives som oralsex. Haps, siger vi! Faktisk er det op mod 98% af alle kvinder, der har brugt en Womanizer, der opnår orgasme - ikke just en dårlig statistik. Faktisk er Womanizer så sikre i deres sag, at hvis man køber Womanizer Premium Klitoris Stimulator (sponsoreret link) hos Sinful, bliver der givet orgasme garanti. Det betyder, at hvis ikke du har fået orgasme inden for de første 30 dage, kan du sende produktet tilbage og få dine penge retur!

2. Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator

https://imgix.seoghoer.dk/egetoe.jpg

Skal du være sikker på at få en orgasme af den helt vidunderlige slags, er en Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator (sponsoreret link) det helt rette valg. Den er til dig, der gerne vil have de allermest kraftfulde vibrationer, og som gerne vil have en vibrator, der er kendt fra blandt andet Sex and the City. Den frække tryllestav kan bruges til både kropsmassage og intimmassage, hvis det er det, du foretrækker.

3. We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App

https://imgix.seoghoer.dk/we_connect.jpg

Hvis orgasmerne skal haves sammen med din partner, er en We-Vibe Sync Par Vibrator (sponsoreret link) et helt oplagt valg. Her får I en vibrator, der kan bruges under samleje, da den er så fleksibel, at den stimulerer både penis, klitoris og G-punkt på en og samme tid. Vibratoren kommer med hele 11 forskellige vibrationsmuligheder, og hvis man synes det skal være lidt ekstra avanceret, kan man vælge at koble vibratoren til den gratis We-Connect app, der gør det muligt at styre vibratoren helt uden fjernbetjening. Pludselig bliver det til en meget sjovere leg.

Lige meget hvad du vælger, gælder det om at fejre International Orgasme Dag med stil. Så skynd dig at sætte et kryds i kalenderen allerede nu.

Sponsoreret indhold